- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz arminlok #23850 üzenetére
Olvass vissza a BT-sből egymás után 2 ciripelő hibás példány is volt, nem tudni összefüggésben volt-e BT-vel, de akár az is elképzelhető. Én inkább a simát venném.
Ha nincs az edigitalban Pl. az aqua.hu-n, vagy pcland.hu-n 26,5-ért megkapod a kütyüt, korrekt, megbízható nagy forgalmú boltok azok is, nekem jók a tapasztalataim velük.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz ToniSoprano #23849 üzenetére
Rosszabb biztosan, igen - h sokkal rosszabb lenne-e, az már jó kérdés... csak próba döntheti el.
De végülis mindegy: állandó használatra, odafigyelős zenehallgatáshoz nyilvánvalóan nem célszerű így összekötni, ahhoz pedig, hogy egy bulin háttérzene szóljon vezeték nélkül BT-ról, nem számít
-
arminlok
senior tag
válasz ToniSoprano #23851 üzenetére
Oh, köszi a tippet
-
erikjoee
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy logitech z2300-as hangfalam. És van egy samsung házimozim. Annak van egy mélynyomója. És össze tudnám, e kötni azt a mély nyomót valahogy a számítógéppel, hogy a logitech z2300-as hangfalammal együtt szóljon. Köszönöm.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz erikjoee #23856 üzenetére
jack elosztó? (Bár semmi értelmét nem látom.)
-
Francia91
veterán
Picit off, de hangszóró
Éjszakás műszakban megmaradt cuccokból összeraktunk egy "hangfalat" a szereldés csajoknak rádiót hallgatni[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz ToniSoprano #23861 üzenetére
Oda tettem egy rongyot, mert túlságosan rezonált a cucc . Így jobb lett
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ToniSoprano #23844 üzenetére
Ez mind tiszta, hogy a papír a fontos, de a gyártó attól még vállalhat többet.
És akkor nem a boltba viszem majd vissza, hanem a hazai forgalmazónak 1 év után.Így van pl az XFX tápokkal is, itthon nem adják meg az 5 év gyártói garit, 1-2-3 évet vállalnak csak... utána a gyártót kell keresni, ennyi az egész!
Pedig tudtommal a gyártói garanciát kötelező továbbadni
-
Degeczi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #23863 üzenetére
Egy tápnál még rendben, nem elviselhetetlen a külföldre küldés költsége sem, de egy pár hangdoboznál az felejtős lenne, olcsóbb itthon megjavíttatni...
Ezért ha a hazai képviselet (már ha egyáltalán van!) nem vállalja, nem tudsz mit tenni
-
ToniSoprano
addikt
válasz CoolBoy323 #23863 üzenetére
Mondjuk szerintem annyit megérne, hogy a gyártónak írsz, hogy itt van a dobozon, hogy 3 év a garancia, de ugyanakkor nem kaptál erről papírt. A honlapon a contact-nál elvileg lehet levelet írni a gyártónak. Mondjuk tényleg genyóság hogy a dobozon 3 év garancia van, és a gyakorlaban mindenhol 12 hó garanciával adják. Mondjuk annyiból meg korrekt, hogy ahol néztem mindenhol kiírják hogy 12 hó a garancia és sehol nem írnak 36 hót.
Elnéztem korábban, ahogy most látom külföldön is többnyire egy év garival árulják.szerk: szerintem írjál a hivatalos disztribúciónak is Mo-n hátha mondanak valamit, ha ez van a dobozon az tényleg megtévesztő, írd hogy ezért vetted ezt mert azt hitted 3 év a garancia stb.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ToniSoprano #23866 üzenetére
Nincs most nekem erre időm, erőm.
De ha Neked van, megtehetnéd, hasznos infó lenne a "népnek"
-
ToniSoprano
addikt
válasz CoolBoy323 #23867 üzenetére
Itt egy link ami azt írja alul:http://www.amazon.com/Thonet-Vander-HOCH-BLUETOOTH-Engineering/dp/B00II0I8N0
Important Information
Seller Warranty Description
3 YEARS WARRANTY BY REGISTERING YOUR PURCHASE AT WWW.THONET-VANDER.COMAzaz, ha regisztrálsz a honlapon akkor van valamilyen garancia, bár nem tudom mit jelent ez pontosan, valószínűleg ez a Hoch-ra vonatkozik, mert T&V a többi termékénél ezt nem láttam. Azért regisztráld a cuccost a honlapon és ha gond lesz akkor érdemes foglalkozni mit jelent is ez pontosan.
Kívánom használd egészséggel a cuccost és ne legyen semmi gondod vele![ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ToniSoprano #23868 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
Tegnap este megrendeltem a modcom 80-as hangfalpárját, kiváncsi leszek a különbségre, eddig egy genius 5.1-es fadobozos hangfalam volt.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Kalos7
tag
Miért van az, hogyha letöltök egy zenét MP3-ba akkor PC-én nem 5.1-be szól míg a youtuben 5.1-be szól?
Hogyan lehet megoldani, hogy amit letöltök 5.1-be szóljon? -
.DLL
veterán
Sziasztok,
jól látom, hogy van egy jókora szakadék árban az aktív hangdobozok között? mondjuk alulról 40k-ig vannak a kínai "minőségi" dobozok, aztán semmi, majd 40-50k-s darabártól jönnek a 'komolyabb' monitorok?Engem a jó (szép) mély, valamint a pontos "stereo imaging", a széles és mély színpad érdekelne, amennyire lehet... 50-60k-ig bezárólag (/pár).
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Lehet hogy itt is kicsiben kéne kezdeni, mint fejhallgatóban, és indulásnak valami Modecom félét választani, de pl. nem tetszett amit Bodz írt az SHF80-ról, hogy "doboztól dobozig tart a színpad, hiányzik a kellő mélység", pedig ez a varázslat lenne a fő szempont.
A DAC amivel használnám egy Musiland Monitor 03 Dragon, ennek már alapból nagyon jók a mélyei és igen részletes, viszont nem túl nagy a színpada (fejhallgatókkal tesztelve eddig).
A dobozokat közeltéri monitorként használnám, ritkábban szólna "a szobába" bele. fele.
(P.H.)
-
PuMbA
titán
Mivel komolyabban gondolod a dolgot - legalábbis nekem úgy jön le -, ezért szerintem nem érdemes Modecom-mal kezdened HitSpace-be ugorj le hallgatózni és lesz lehetőséged dönteni jól, ha meghallgatsz pár cuccot ebben a kategóriában, de például a Prodipe elég jó útmutató, hogy milyen a színezetlenebb hangzás, ami elég más, mint amit hisznek az emberek általában, mert "sötétnek" tűnik és mélyből sincs hiány, de vannak Mackie-k, amik nem ilyenek, szóval hallgass
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy maximum 70k-ért milyen lehetőségeim vannak, ha 2.0, vagy 2.1-be ruháznék?
Nem száraz hangot várok, ez fontos, úgyhogy "igazi" studio monitorok nem jöhetnek szóba.
Meleg, lehetőleg nem basszus-szegény, zenei hangzást várok!
A zeneivel itt inkább hangkarakterre célzok, semmint nagyon élethű hangzásra. Ne legyen fárasztó több óra után sem.Kb. másfél-2 méterre lennék a hangfalaktól, a szoba nem túl jó akusztikájú, de ahol ülök, ott legalább nem erősít szét 120Hz körül (meg attól lefele, de ott nagy csúcs van, a kulcsot majd lerázza a pultról) (hosszúkás szoba, végében búgat nagyon).
Váltanék már a 14k-s kommersz Philips 2.1-ről (ami egyébként az árához képest szerintem meglepően jól szól).Fontos, hogy a hangzását szeretném megfizetni, nem a nevet (Logitech és hasonló borzadájok), nem kellenek THX meg blútút parasztvakítások.
EIK!
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként a Prodipe Pro 5, Mackie MR5, M-Audio BX8 termékeket hol gyártják?
.DLL: Egyébként meg a te logikád alapján az IPHONE is egy csak kínai "minőségi" cuccnak minősül, mert ott gyártják, mégis sokan az extra minőséget, a prémium terméket látják benne. Gondolom azért sok múlik a tervezésen és a minőségellenőrzés megszervezésén is.
Bib azt látom eléggé hasonlítunk egymásra, lehet hogy ikrek vagyunk!
[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
senior tag
válasz ToniSoprano #23880 üzenetére
Nekem az M-Audio BX5 dobozán rajta van, hogy kínában gyártották. Szóval gondolom a BX8 is ott készül.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz ToniSoprano #23880 üzenetére
Az iPhone csak egy kínai minőségi státusz szimbólum.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
.DLL
veterán
Lépjünk túl azon, hogy helyileg hol készül, és érzékeljük a témát, hogy valójában miről szól, ok? Azért első ránézésre is van különbség egy Modecom és egy M-audio vgy JBL vagy KRK, stb "ipari" moniorok között. Persze meg kell hallgatni.
Egyébként az M-audio BX5 D2 szimpaikus az ára miatt, párban 60 alatt megkapható, de a BX5 Carbon sem sokkal több, ennyi árban a max, pedig nagyon tetszetős az új JBL-ek magashang terelője, azt mondják nagyon jó a tér-képzésük.
Szerk.: a BX5 Carbon és D2 miben különbözik még (azon kívül, hogy utóbbin nincs akusztika-kapcsoló) ?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
PuMbA
titán
Na most kinéztél magadnak egy BX5-öt, de honnan tudod, hogy tetszeni fog? Keress vissza a topikban véleményeket... Akik hallgatták egymás mellett a BX5-öt, Mackie-t, Prodipe-t még senki sem mondta, hogy a BX5 a nyerő, sőt sokaknak nagyon nem tetszett, pedig pl. a Prodipe például alig drágább Ha 100k-s a kereted, ahogy említetted, akkor én nem találgatnék innen, hanem meghallgatnám őket Ha viszont pont BX5-nyi árat szánsz rá, akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
-
ToniSoprano
addikt
.DLL ezt írta előző hozzászólásában: "Lépjünk túl azon, hogy helyileg hol készül, és érzékeljük a témát, hogy valójában miről szól, ok? Azért első ránézésre is van különbség egy Modecom és egy M-audio vgy JBL vagy KRK, stb "ipari" monitorok között. Persze meg kell hallgatni." Ezt a nagy különbséget képek alapján meghallgatás nélkül hogy tudtad el dönteni. Én a vastaggal kiemelt mondatot nem értettem, most min lépjünk túl, te hoztad fel, hogy a Modecomok, T&V kínai vacakok, kifejtenéd részletesebben?
PuMbA ez tényleg így van? Ekkora a szakadék a kettő kategória között? Meghibásodási arányban, vagy hangzásban akkora a szakadék Modecom, T&V aktív hangfalak és a belépő szintű stúdiómonitorok között, a tapasztalataid alapján?. Ha jól emlékszem ezen kategória között is volt néhány hibás darab.
És nem tudom jól jött-e le nekem, hogy aki szereti a kicsit kiemeltetbb basszust, színezettebb hangzást és nem szereti a nagyon semleges hangzást, annak jobb választás lehet a Modecomok, T&V cuccok?
Pl. 50 alatti kategóriában.tipuka: a T&V Kürbist meg tudtad hallgatni a friendlyhouse-ban, mert én kérdeztem többször hol lehet meghallgatni, de senki nem tudta megmondani. ahogy nézegettem a neten 25,5 elég jó ár, Auquaban, pclandban is ezressel több.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Nekem ThinkPad T500-as notim van, majd arra lenne rakotve, de szandekozok venni hozza egy Musiland Monitor US01-est, mert szerintem (meg biztos is) a Conexant integralt cucc nem hajtana ki, meg minosegben keves lenne. Foleg FLAC-et hallgatok, elvetve 320-as mp3-akat, de a mostani Genius SP-HF 500-as finoman szolva is jatekszer kategoria . Csak azert vettem, hogy vmin szoljon a film, a noti halk volt. De eljott az az ido, amikor mar kell egy normalis hangfal.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Bizony nem. De még sokszorosába kerülő cuccon sem.
nekem pl. anno Essence One + Shure 840-es fejessel sem sikerült ABX teszten. Van akinek van füle+ tapasztalata, hogy komoly cuccal kiszúrjon bizonyos részleteket zenében ahol meg tudja különböztetni a kettőt, de azért az átlagnak ez biztosan nem sikerül. Mezei zenehallgatáskor meg aztán végképp nem tűnnek fel ilyen dolgok... Minőség szempontjából sokkal lényegesebb hogy milyen keverés az adott zene minthogy flac vagy 320-as mp3. -
PuMbA
titán
válasz ToniSoprano #23890 üzenetére
Szerintem mindenkinél máshogy van, de ha rákeresel ebben a topikban az M-Audio BX5-re, akkor ha elolvasod azokat a véleményeket, ahol mellette volt a Prodipe, Mackie stb., akkor a legtöbbükben az van írva, hogy az M-Audio labdába se rúghat Az meg, hogy mi mekkora különbség, döntse el mindenki maga, de hallgassa meg, hogy meggyőződjön róla, ugyanis elég bosszantó lehet, ha például egy kicsiért drágábban kap egy számára jóval jobbat, de mivel nem hallgatja meg lemarad róla
-
-
Francia91
veterán
Jol tudom, hogy a ModeCom 120U-nak van BT tamogatasa is? Egy mezei USB-s BT modul megteszi neki? (gondolom azert van USB a hatuljan)
Van egy USB-s BT modulom, amit a nyomtato (Canon Pixma MP540) es a noti kozott hasznalok nyomtatasra. Van ra esely, hogy ez mukodni fog a telefon es hangfal kozott is?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest