Hirdetés

Korrekt áron dobta piacra a Roku a Mini LED QLED tévéit

A Roku Pro 4K felbontású kvantumpontos, HDR támogatású kijelzőt kapott, saját fejlesztésű smart platformmal megtámogatva.

A Roku alapvetően smart rendszeréről és az ahhoz szervesen kapcsolódó streaming szolgáltatásairól vált ismerté. Az amerikai cég azonban egy ideje már hardverrel, azaz konkrétan televíziókkal is piacra lépett.

Roku Pro
Roku Pro

Eddig alapvetően az alsó-közép kategóriára lőtt a Roku, de most feljebb merészkedett egy-két szinttel. Piacra dobták ugyanis a Roku Pro készüléket, amely 55, 65 és 75 hüvelykes méretben érhető el, és a modell 4K felbontású, Mini LED háttérvilágítási eljárással megtámogatott kvantumpontos LCD panelt kapott.

A cég állítása szerint a kép minősége briliáns, a színek gyönyörűek, a kontraszt remek és a mozgásmegjelenítéssel sincs gond. A maximális képfrissítési frekvencia 120 Hz, és az AMD FreeSync technológia használata is biztosított.

A Roku Pro 55 hüvelykes verziója 890 (~330 000 forint), a 65"-ös 1200 (~420 000 forint), a legnagyobb pedig 1700 dollárba (~625 000 forint) kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Roku

Előzmények

Hirdetés