Hirdetés

Szögletes ventilátor az Enermaxtól

Az újfajta kialakítás természetesen csak az RGB fények alakjára értendő, ez azonban már épp elegendő ahhoz, hogy megjelenésében elüssön a hagyományos légkavaróktól.

Az Enermax bemutatta legújabb, SquA RGB névre keresztelt ventilátorát, mely egy, illetve három darabos csomagban lesz elérhető, a kettő közti különbség pedig az egységek darabszámát leszámítva a dedikált ventilátorvezérlő gombsor, ez csak a drágább pakk kiváltsága lesz. Mindkét verzió közös tulajdonsága, hogy a szögletes elrendezésben felszerelt RGB LED-ek a 4 tűs csatlakozónak köszönhetően kompatibilisek a népszerűbb alaplapgyártók szoftvereivel, mint például az Asus Aura Sync, vagy az MSI Mystic Light Sync.


[+]

A PWM vezérlésű ventilátorok úgynevezett Air Inlet Designt kaptak, ami egészen 68,28 CFM-re tornázza fel a légáramlás hatékonyságának értékét, a percenként 300 és 1500 fordulatra képes lapátok által generált koncentrált, örvényszerű légáramlatoknak pedig különösen a processzorhűtők fognak örülni. Az SquA RGB maximális zajszintje a gyártó szerint 23 dB, a rázkódásból adódó kellemetlen hangok megelőzéséről pedig a négy sarokban elhelyezett zajcsillapító gumi elemek gondoskodnak. Külön érdekesség, hogy a ventilátor hátoldalán apró lyukakat helyeztek el, ezzel a termékoldal szerint gyémánt hatású csillogást elérve, bekapcsolt világítás mellett.


[+]

Az Enermax SquA RGB elérhetőségének dátumáról, valamint a várható árazásáról egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés