Hirdetés

ARGB-t kapott az Enermax kedvelt ventilátorszériája

A 2017-es év decemberében debütált T.B.RGB termékcsalád most már címezhető glóriákat visel magán.

Hirdetés

Az Enermax bemutatta a sokak által kedvelt T.B.RGB ventilátorszéria továbbfejlesztett változatát, a T.B.RGB. AD-t. A hármas csomagokban értékesítésre kerülő légkavaró immár címezhető (ARGB) világítással rendelkezik, mely egy 4 tűs csatlakozó révén kompatibilis az ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome RGB, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light technológiákkal egyaránt, illetve meglehetősen kellemes, homogén fényjátékot ígér. A PWM-es kialakítás következtében a percenkénti fordulatok száma 500 és 1500 között szabályozható és a maximális légszállítás 47,53 cfm, legfeljebb 1,66 mmH2O statikus nyomás, illetve 22 dB(A) zajszint mellett.


[+]

A twister csapágyas (melynek eredménye az egy mozdulattal eltávolítható lapátok, a könnyebb tisztíthatóság érdekében) eszköz fő vonzereje talán vibrációt elnyelő gumicsücskökkel érkező, kör alakú keret, ami szintén kapott a LED-ekből; az alant található képen olvasóink láthatják, hogy ez pontosan miképpen is fest.


[+]

A színkavalkádot nem csak az alaplapi szoftverrel, de egy tartozékként kapott, 10 beépített effektet ismerő kontroller segítségével szintúgy vezérelhetjük.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés