Hirdetés

2019. június 27., csütörtök

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

RGB-s miditornyot villantott az Enermax

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A CoreIcer CI30 egy egyszerű kétkamrás toronyház, amit néhány világítós ventilátorral próbálnak könnyebben eladhatóvá varázsolni.

CoreIcer CI30 néven bemutatkozott az Enermax legújabb toronyháza. Az újdonság SPCC acélból készült, amit a mérnökök némi edzett üveg és műanyag segítségével próbáltak feldobni. Kialakítás szempontjából nem ezzel a modellel fogják megváltani a világot, az alsó szekcióban a tápegység, valamint a kivehető keretbe szerelhető kettő darab, 3,5 hüvelykes HDD kaphat helyet, egy szinttel felette pedig a maximum ATX méretű alaplap, és az abba szerelendő alkatrészek tanyáznak.


[+]

A 415 x 205 x 480 milliméteres eszköz bendőjébe legfeljebb 375 mm hosszú grafikus kártyát, illetve 157 mm magas processzorhűtőt szerelhetünk, az alsó merevlemezeken felül pedig további három darab 2,5 hüvelykes adattárolót telepíthetünk, ám ezek már az alaplaptálca hátoldalára szerelendők fel. A rendszer hűtéséről gyárilag négy darab 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik, amik ráadásul RGB világítást kaptak, vezérlésük az előre beszerelt 6 portos hub feladata. Ha ez nem lenne elég, további két légkavarót telepíthetünk a ház tetőlemeze alá, de dönthetünk akár vízhűtés mellett is, ebben az esetben előre 360, fentre 280, hátra pedig 120 mm hosszú radiátorokat tehetünk. Az I/O panel a ház tetejének első néhány centijén terpeszkedik, és magába foglalja a reset és bekapcsológombon felül a dupla USB 3.0 é a különálló jack csatlakozókat.

Az Enermax CoreIcer CI30 árazása és megjelenésének várható időpontja egyelőre sajnos nem ismert.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.