CES 2013: passzív 3D tévében is utazik a Sony

Ahhoz képest, hogy 2011-ben még a Sony lelkesen bizonygatta, hogy a passzív 3D nyomába sem érhet az aktív shutteres technológiának, ma már ott tartunk, hogy a vállalat is komplett termékszériába pakolja a polarizációs képalkotási technológiát alkalmazó modelleket.

Sony W802
Sony W802 [+]

Az idei évben a W802 névre hallgat a család, amelyet három, eltérő méretű, egy 42 , egy 47, illetve egy 55 hüvelykes tévé alkot. Az árukról egyelőre nem szolgált hivatalos információval a vállalat, ám azt elárulták, hogy áprilistól már hazánkban is megvásárolhatóak lesznek e készülékek. A Full HD felbontású tévék megkapták a cég X-Reality Pro képjavító csomagját, és a 400 hertzes, interpolációs Motionflow XR technológia sem hiányzik belőlük.

Sony W802
Sony W802 [+]

A hangzást az integrált Bass Reflex  Box Speaker és a Clear Phaes eljárások dobják fel, és az S-Force Front Surround virtuális térhatású megszólalást biztosító megoldás sem hiányzik belőlük. Támogatják az NFC adatátviteli technológiát, azaz a tévéhez közel helyezve egy kompatibilis okostelefont vagy tabletet, azonnal "tükrözhető" annak tartalma. Természetesen rendelkeznek beépített médialejátszóval, és biztosítják a különféle internetes tartalmak elérését is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés