Helyhez kötött kézikonzolt jelentett be a Sony

A Project Q-t a PlayStation 5 fogja táplálni tartalommal, méghozzá Wi-Fin keresztül.

Egy ideje már pletykálják, hogy a Sony saját kézikonzolon dolgozik, és ez tegnap megerősítést is nyert, ugyanis a japán vállalat leleplezte a Project Q-t, amely ránézésre olyan, mintha egy DualSense gamepad közepébe ékelődött volna egy 8 hüvelykes, 1920x1080 pixeles 60 Hz-es kijelző. És tulajdonképpen erről is van szó, mivel a szerkezet nem önálló rendszer, hanem pusztán egy olyan gamepad, amely képes megjeleníteni a PlayStation 5-ön keresztül, Wi-Fin streamelt tartalmat.

Ilyen formában a játékélmény az adott vezeték nélküli hálózat lefedettségéig hordozhatóvá válik, de nyilván klasszikus kézikonzolról azért itt nem lehet beszélni.

Lazán kapcsolódik, hogy a Sony hozza az első PlayStation fülhallgatókat, amelyek Bluetooth 5.3-on keresztül biztosítják a veszteségmentes hangélményt a felhasználók számára.

A frissem leleplezett fejlesztések az év későbbi részében mutatkoznak majd be, és ekkor lesz ismert az áruk, illetve a megjelenésük is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés