Tévékre szerelhető, hangzásjavító audiorendszer

Számos olyan termék látott már eddig is napvilágot, amelyeket alapvetően a tévék sokszor vékony, erőtlen megszólalásának feljavítására szánnak. A Sharp is rendelkezik ilyen eszközökkel, hangprojektorokkal, házimozi rendszerekkel, és most egy különleges modellel bővítették ilyen jellegű berendezéseik táborát.

Sharp HT-SP100
Sharp HT-SP100 [+]

A HT-SP100 két darab 20 wattos hangsugárzója ugyanis egy konzol segítségével magára a televízióra szerelhető fel, így a hangfalak közvetlenül az oldalsó kávák mellett kapnak helyet. A vízszintesen elhelyezkedő pánt összecsúsztatható, illetve széthúzható, ezáltal minimum 40 és maximum 70 hüvelykes képátlóval bíró modellekhez egyaránt használható. A rendszer része egy 60 wattos mélysugárzó, amelyet viszont a földön vagy az állványon kell elhelyezni.

Sharp HT-SP100
Sharp HT-SP100 [+]

A szett egy HDMI vagy digitális optikai audiocsatlakozón keresztül kapcsolható a tévékhez vagy médialejátszókhoz, emellett a különféle audiotartalmak a Bluetooth technológia segítségével vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről. A december elején a boltokba kerülő termékért várhatóan 400 dollárt kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés