2019. augusztus 20., kedd

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Mini méretéhez képest nagy teljesítményű és sokoldalú Yamaha audiorendszere

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Bluetooth támogatású WX-030 vezérelhető telefonról, csatlakoztatható a hálózatra, és támogatja a nagyfelbontású állományok megszólaltatását is.

A Yamaha egy kompakt (243 x 113 x 157 mm) és könnyű, egészen pontosan 2,2 kilogramm tömegű termékkel bővíti egyébként is tekintélyes, otthoni audioeszközökből álló hadseregét. A 9 centiméteres mélysugárzóval, és 3 centiméteres magassugárzóval felszerelt, 330 dollárba kerülő WX-030 maximális névleges kimeneti teljesítménye a specifikációk szerint 30 watt, a frekvenciaátvitel pedig 60 Hz és 20 kHz közé esik. A modell megkapta a Yamaha saját fejlesztésű DSP technológiáját, amely állítólag gazdag és telt megszólalást szavatol.

Yamaha WX-030
Yamaha WX-030 [+]

A DLNA támogatású termék rendelkezik beépített Wi-Fivel és Ethernet csatlakozóval, ezáltal csatlakoztatható a helyi hálózathoz, sőt különféle netes alkalmazások közvetlen elérésére is módot ad. E funkciók kihasználásához azonban szükség van egy mobil eszközre, illetve az arra letöltött alkalmazásra, amellyel a készülék vezérelhető. Ilyenkor egyébként biztosított a nagyfelbontású állományok WAV, FLAC, AIFF (192 kHz / 24bit), ALAC (96 kHz / 24bit) megszólaltatása is, emellett képes a Bluetooth (A2DP, AVRCP profilok) kapcsolat megteremtésére is. Amennyiben valaki két WX-030-cal rendelkezik, akkor akár egy vezeték nélküli sztereó rendszert is összeüthet belőlük.

Yamaha WX-030
Yamaha WX-030 [+]

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.