Hirdetés

Majdnem minden területen rekorder a SanDisk új microSD memóriakártyája

Az Extreme microSD UHS-I a sebességével fog hódítani, de azért a tárkapacitását sem szégyellheti.

Hirdetés

A SanDisk az idei MWC-re egy igazi csemegét tartogatott, ugyanis elkészítették a világ leggyorsabb, extrém tárkapacitást kínáló microSD szabványú memóriakártyáját, amely igaz, hogy a korábbi fejlesztésükhöz hasonlóan csupán 400 GB-nyi adatot képes tárolni, vagyis ebből a szempontból nem jobb az Integrál nemrég bejelentett modelljénél, a teljesítménye azonban más dimenziót képvisel. Ez pedig 400 GB-nál már eléggé számít, elvégre egy értékelhető tempót azért biztosítani kell, hogy ne tartson fájdalmasan sokáig az adatok írása.

Az UHS U3 besorolással rendelkező fejlesztés olvasás és írás során akár 160 és 90 MB/s-os tempóra is képes. Írás mellett a garantált minimum 30 MB/s, amivel megfelel a Video Speed Class osztályozási rendszer V30-as szintjének, az App Performance Class osztályon belül pedig az A2-es szintet éri el, ami minimum 4000/2000 IOPS véletlenszerű olvasási és írási teljesítményt jelent.

Sajnos a SanDisk 400 GB-os Extreme microSD UHS-I memóriakártyájának ára egyelőre nem ismert, ahogy azt sem tudni, hogy mikor kerül az üzletekbe. A képességeiből kiindulva nem lenne meglepő, ha a legdrágább megoldásként debütálna.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés