Hi​rd​e​t​és​

2018. január 23., kedd

Útvonal

Hírek » Adattároló rovat

A SanDisk előállt a világ leggyorsabb microSD memóriakártyájával

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az Extreme PRO microSDXC UHS-II leginkább a sorozatfotózás, illetve a magas frissítésű és nagyfelbontású videók esetében lesz hasznos.

A SanDisk bejelentette az Extreme PRO microSDXC UHS-II jelzésű memóriakártyáját, amely a nevének megfelelően microSD szabványú. Az újdonság UHS-II buszt használ, amely természetesen kompatibilis az UHS-I buszt támogató eszközökkel is, de ilyenkor a teljesítmény korlátozott lesz. Ezen belül is a fejlesztés megkapta az UHS Speed Class 3 minősítést, míg nem UHS busz módban a Speed Class 10 járt neki, azaz a hivatalos hitelesítés szempontjából minden tekintetben a legjobb osztályba került. Ezt a 275 MB/s-os adatátviteli teljesítményével érte el, ami a SanDisk szerint az eddigi legjobb érték.

A teljesítménye miatt az Extreme PRO microSDXC UHS-II leginkább a nagyfelbontású sorozatfotózáshoz ajánlott, illetve a nagy képkockaszámmal rögzített, 4K-s videók felvételénél is hasznos lehet, hiszen ilyen körülmények között van szükség ennyire nagy adatátviteli teljesítményre.

Az SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II memóriakártya 64 és 128 GB-os kapacitás mellett érkezik, ráadásul élettartam garanciával. A csomag része még egy USB 3.0-s kártyaolvasó is, hogy PC-re lementhető legyen a felvett anyag. A második negyedévben befutó termékek ára a kapacitás függően 180 és 300 dollár lesz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​deté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.