Hirdetés

Komoly microSD memóriakártyákkal tér vissza a piacra a Micron

A vállalat az érintett termékek iránti növekvő igény miatt nevez újra a szegmensbe.

A Micron a Lexar eladása óta csak ipari felhasználásra szánt microSD memóriakártyákat kínált a piac számára, de az idei MWC-n bejelentették, hogy visszatérnek a végfelhasználói szegmensbe is, amit azzal magyaráztak, hogy erősen növekszik az érintett területre szánt termékek iránt az igény.

A vállalat nem is akármilyen fejlesztéssel indul újra harcba, a c200-as sorozatú, microSDXC UHS-I formátumú, 15 x 11 x 1 mm-es kiterjedésű, SDA 6.1-es specifikációknak megfelelő memóriakártyáik 128 GB és 1 TB közötti kapacitással lesznek elérhetők. Ezek a 96 cellaréteget használó, 1 terabites QLC-s 3D NAND flash lapkára építenek, ebből a kapacitás függvényében minimum egyet, maximum nyolcat kaphatnak.

Az UHS U3 besorolású fejlesztések olvasás és írás során akár 100 és 95 MB/s-os tempóra is képes. Írás mellett a garantált minimum 30 MB/s, amivel megfelel a Video Speed Class osztályozási rendszer V30-as szintjének, az App Performance Class osztályon belül pedig az A2-es szintet éri el, ami minimum 4000/2000 IOPS véletlenszerű olvasási és írási teljesítményt jelent.

A Micron a forgalmazást a második negyedévben szeretné megkezdeni, és valószínűleg ekkor derülnek ki az árak is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés