Az 50-es évekből szökött az Edifier hordozható hangszórója

Könyvet nem szabad a borítójáról ítélni, mert ez esetben a retrós külső modern belsőt takar.

Az Edifier egy olyan hordozható hangszórót mutatott be, amelynek dizájnját a múlt évszázad derekán gyártott rádiók inspirálták, és ami elnyerte a CES 2022 Innovációs Díját. Az MP230 névre keresztelt, (MDF) fadobozos újdonság két, 70 és 13 000 Hz közti frekvenciaválasz-tartományban dolgozó, 48 mm-es sugárzóval, passzív membránokkal, illetve D osztályú erősítővel rendelkezik, és 2600 mAh-s lítium-polimer akkumulátora legfeljebb 16 órán át képes szolgáltatni a talpalávalót.


[+]

Az adatátvitel alapvetően 5.0-s Bluetooth kapcsolat segítségével valósul meg, de az audio jacken (AUX) vagy az USB-n keresztül érkező hangjel ugyancsak támogatott, sőt, még microSD formátumú memóriakártyáról is megetethetjük az eszközt hanganyagainkkal. A zongorabillentyű stílusú, fém kezelőszervek a front alsó részén nyertek elhelyezést.

[+]

A 162 mm széles, 84,5 mm magas és 96,5 mm mély, 850 grammos készülék alján négy vaskos tappancs található, amelyek egyrészt a vibrációt hivatottak elnyelni, másrészt pedig az esetleges csúszkálás igyekeznek meggátolni. A termék elvileg már megvásárolható státuszban van, és 100 dollárt kérnek érte a pénztárnál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés