Hirdetés

Új okoshangszóróval hallat magáról az Edifier

Az egyesével árult, mikrofon nélküli MS50A párban használva sztereó módban is működik.

Új, vezeték nélküli hangszóróval készült a nyár elejére az Edifier, ám a gyártó palettáján lévő modellekkel ellentétben ezúttal egy olyan megoldásról van szó, ami külsejét és specifikációit tekintve is – természetesen az árkategóriában maradva – inkább hasonlít egy hi-fi hangkeltőre, mint egy okoshangszóróra.


[+]

A 211,3 x 145,5 x 145,5 mm kiterjedésű, 2,25 kg tömegű eszköz a műanyag mellett fa- és szövetborítást kapott, ami alatt egy AP6265-ös chip által vezérelt, 25 wattos és 15 wattos hangszóróból álló hangrendszer dolgozik. Az összesen 40 wattos rendszer 52 és 18 000 Hz közti frekvenciatartomány megszólaltatására képes, jel-zaj aránya pedig 85 dB.


[+]

A vezérlés a hangszóró tetején lévő, érintésalapú kezelőpanelen történhet, míg a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek közül a Wi-Fi és a Bluetooth is képviselteti magát. Bár az MS50A adatvédelmi okokból beépített mikrofonnal nem rendelkezik, a csatlakoztatott eszközökön keresztül azért az Amazon Alexa és Echo is használható, emellett az Apple AirPlay 2, illetve az olyan streamszolgáltatások is támogatottak, mint a Spotify, a Tidal, a TuneIn, vagy a Pandora.


[+]

A multi-room rendszerekbe is beépíthető Edifier MS50A már elérhető például az Amazon webáruházában, vételára az Egyesült Királyságban 130 font, ami nettó 60 000 forintos magyar árnak felel meg.

Előzmények

Hirdetés