Méregdrágán adja mobil hangsugárzóját a B&O

Hirdetés

A Bang & Olufsen esetében nem ritkaság, hogy ha az árcédulán vastagon fog a toll, így nem túlságosan meglepő, hogy hordozható hangsugárzójuk is a termékcsalád legdrágább darabjai közé tartozik. A Beoplay A1-ért ugyanis 250 eurót kérnek el, viszont az is igaz, hogy a technikai specifikációk alapján vetélytársai fölé emelkedik.

Bang & Olufsen Beoplay1
Bang & Olufsen Beoplay1 [+]

2200 mAh lítiumion akkumulátora 24 órányi folyamatos működésre elegendő energia elraktározására képes, támogatja a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia használatát, rendelkezik 3,5 mm-es analóg bemenettel, és az USB-n keresztül a rádugott eszközök töltését is biztosítja. Multi room kompatibilis, azaz integrálható a vállalat hasonló eszközei által alkotott rendszerbe, és egy mobil alkalmazással is vezérelhető.

Bang & Olufsen Beoplay1
Bang & Olufsen Beoplay1 [+]

Egy 20 mm-es magassugárzóval és egy 9 cm átmérőjű középsugárzóval szerelték fel, a frekvenciaátvitel 60 Hz és 24 000 Hz közé esik, a névleges maximális kimeneti teljesítmény 2x30 watt. Ellátták beépített mikrofonnal, így telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. A csepp- és ütésálló modell készülékháza alumíniumból készült, a súlya 600 gramm, a formáját pedig Cecilie Manz dán dizájnernek köszönheti, akinek alkotásait korábban már több díjjal ismerték el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés