Vízálló Bluetooth hangszóró a Tronsmart keze nyomán

A vállra akasztható megoldás akár egy napig is bírhatja szuflával, és mobileszközeink telepeit ugyancsak feltölthetjük vele.

Hirdetés

A Tronsmart felfrissítette hordozható hangszóróinak felhozatalát, és bemutatta a víz, illetve por ellen IPX6 védettséget élvező Bang SE-t.


[+]

Az elsősorban kültéri tevékenységekhez szánt, 40 wattos szerkezet 78 mm-es sugárzói a 60 és 20 000 Hz közti frekvenciaválasz-tartományban mozognak otthonosan, miközben a lejátszandó állományokat 15 méteres hatósugarú, 5.3-as Bluetooth kapcsolat, pendrive vagy TF memóriakártya segítségével "etethetjük meg" vele.

[+]

A fedélzeti mikrofonnal, továbbá Aux-in bemenettel elátott, 298 x 164,5 x 118,8 mm-es konstrukció 2,1 kilogrammot nyom a mérlegen, és a Siri, Cortana, valamint Google Assistant mellett támogatja a sztereó párosítást, ergo egy másik ugyanilyen készülékkel tandembe köthető. A leszedhető vállpánttal és beépített power bankkal ellátott újdonság legfeljebb 24 órán keresztül képes biztosítani a zenei aláfestést, és akkumulátora Type-C-s töltéssel nagyjából 5 óra alatt "tankolható meg".

[+]

A háromeffektes világítással feldobott, SoundPulse technológiát használó apparátus 36 800 forintért már kosárba rakható az AliExpressen, és ingyenes szállítás jár hozzá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés