Remek variációk Define S témára

Hirdetés

Tavaly mutatta be nagyszerű Define házsorozatának vízhűtésre specializált, Define S modelljét a Fractal Design. Feltörekvő házas márkaként nagyon jól tudják, hogy akkor érhetnek el igazán nagy sikereket az erős konkurenciával szemben, ha meg tudják szólítani a moddereket, akik időt, pénzt és energiát nem kímélve olyan verziókat készítenek a házból, amelyek láttán mások is kedvet kapnak a megvásárlására, vagy akár egy jó modhoz választják alapanyagnak.


[+]

És erre bizony a Define S nagyon is jó. Hiszen a mai modderdivat szerint készítették, tehát meghajtóhelyei el vannak dugva, hatalmas vízhűtéses radiátorokat lehet beleépíteni, az elejében pedig bőséges hely van mindenféle hasznos, de még inkább látványos elem elhelyezésére.


[+]

Külön moddingszekciót alakított ki weboldalán a Fractal Design, ahova a legjobban sikerült – egyelőre Define S alapú – munkákat gyűjtötték össze. Eddig több mint egy tucat mod szerepel a listán, és meg kell hagyni, mind igazi remekmű. Természetesen egytől egyig vízhűtésesek, hiszen éppen ez a specialitása a Define S háznak.


[+]

Van például olyan, amit a Hitman játékok ihlettek, egyet a 20. Quake Con tiszteletére építettek, mások pedig szimplán csak szépek. Az alábbi linken érhető el a modokat bemutatót Facebook galéria, a Fractal Design honlapján pedig további információ is található róluk. Kíváncsiak várjuk, hogy a rövidesen nálunk, tesztben bemutatkozó kistestvér, a Mini-ITX-es Define Nano S kapcsán is készül-e hasonló, remek modokat összegyűjtő válogatás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés