Jön a Philips legvékonyabb tévéje

A Philips egy teljesen letisztult formavilágú, minimalista dizájnvonalba illeszkedő, a márka minden eddigi tévéjénél vékonyabb modellel támadja majd a karácsonyi szezont. Az Elevation névre hallgató, mindössze 1,3 centiméter vékony modell várhatóan a szeptemberi IFA-n mutatkozik majd be Európában.

Philips Elevation
Philips Elevation [+]

A hatvan hüvelyk képátlójú, Edge LED háttérvilágítású, Full HD felbontású LCD televízió megkapta a vállalat exkluzív Ambilight technológiáját, viszont a többi modelltől eltérően itt a fényeffektusokat produkáló LED sort mind a négy oldalba beépítették, így elméletben képes a teljes fényglória megteremtésére. Az ultravékony kávákkal megtámogatott modell a háromdimenziós tartalmak megjelenítéséhez a passzív polarizációs képalkotási eljárást használja.

Philips Elevation
Philips Elevation [+]

Nem hiányzik belőle a Smart rendszer sem, de remélhetőleg az eddig használatos Net TV továbbfejlesztett verzióját használják majd, ugyanis a majd négy éves szisztéma felett már egy kicsit eljárt az idő. A saját fejlesztésű, Perfect Pixel HD elnevezésű, képjavító eljárásokat tartalmazó csomag is belekerült, amelynek része a 900 hertzes Motion Rate interpolációs technológia is.

Az Android, illetve iOS alapú tabletekkel, okostelefonokkal vezérelhető készülék a harmadik negyedévtől vásárolható majd meg, várhatóan 3200 eurós áron.

Előzmények

Hirdetés