Hirdetés

Ősszel érkezik hazánkba az Asus Eee Pad Slider tablet

Az idei CES-en az Asus négy új, viszonylag egyedi hordozható számítógépet mutatott be. A Eee Pad Transformer, a Eee Slate és az Eee Pad MeMO mellette az Eee Pad Slider volt negyedik, mely ősszel végre hazánkban is beszerezhető lesz.

A világos Slider
A világos Slider [+]

Az új tablet különlegessége, hogy amíg a Transformer billentyűzete utólag rácsatlakoztatható és lehajtható, addig a Slideré nevének megfelelően maga alól csúsztatható ki, így mindig kéznél lesz, amikor szükség van rá. Sőt, a vékony kialakításnak köszönhetően nem is növeli meg túlzottan a méretet. A Slider 10,1”-es képátlójú, 1280x800 pixeles felbontású, IPS paneles képernyővel rendelkezik, amit a Corning Gorilla Glass üvegjével borítottak be.

És sötét árnyalatban
És sötét árnyalatban [+]

Természetesen kapacitív technológiás, akár tíz ujjat is kezelő multi-touch-os érintőképernyőről van szó. Ez alatt dolgozik a kétmagos NVIDIA Tegra 2 SoC és az akár 1 GB memória, valamint a 16 vagy 32 GB flashalapú (eMMC) háttértár. A kiegészítők közt találunk microSD olvasót, mini-HDMI aljzatot, két webkamerát (5 és 1,2 megapixelesek), illetve Wi-Fi és Bluetooth adaptert. A készüléken az Android 3.1-es verziója fut, ami később 3.2-re is frissíthető lesz.


[+]

Az Asus Eee Pad Slider szeptember végétől már a boltok polcain is megtalálható lesz. Itthon a 32 GB-os tárhellyel ellátott változathoz juthatunk hozzá, melynek bruttó fogyasztói ára 149 900 forint lesz. Kétféle külsővel, gyöngyfehér és metálbarna színekben is választható majd két év garanciával rendelkező masina.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés