A noblechairs széke elhagyta az óvóhelyet

A testesebb felhasználókat célzó HERO típus poszt-apokaliptikus köntösbe öltözött.

A játékosoknak szánt székek halmazában igen kedvező megítélésnek örvendő noblechairs piacra dobta zászlóshajójának, a nagy sikerű HERO modellnek a Bethesda Softworks által jóváhagyott verzióját, a HERO Fallout Vault-Tec Editiont. A Vault Boy karakter, a Vault-Tec logó és a "Prepare for the future" szlogen – kiegészítve a jellegzetes kék-sárga színkombinációval – sok Fallout rajongó szívét megdobogtathatja, igaz, csak (1,5 mm vastag) műbőr huzattal kérhető az ülőalkalmatosság.


(forrás: noblechairs) [+]

A 150 kilogrammos teherbírással rendelkező újdonság csupán a külcsínben különbözik az alapmodelltől, a szolgáltatások változatlanok maradtak: az acél váz, az állítható deréktámasz, a 4D-s kartámasz, a memóriahabos fejtámla, a lélegző háttámla, a méretes, de kemény ülőfelület, a Class 4-es gázlift, az alumínium lábcsillag és a 60 mm-es görgők mind-mind kipipálhatók a specifikációs listában.

(forrás: noblechairs) [+]

A szemrevaló szék már megvásárolható státuszban van, és európai viszonylatban 420 eurót kóstál. Adalék a történethez, hogy a gyártó berkeiben további, játékokhoz kötött speciális kiadások vannak tervben; a következő lépés a DOOM-ról fog szólni, de idővel egyéb címek is sorra kerülnek majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés