2019. augusztus 25., vasárnap

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Megkapta az Android 9 Pie operációs rendszert az NVIDIA Shield

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Shield Experience 8.0-s csomag további újításokat is hozott.

Az NVIDIA nagyjából négy éve mutatta be a Shield Console névre keresztelt konzolt, amely terméket még a megjelenés előtt átneveztek, így ma már Shield TV néven hódít, és Android TV-ként érdemes rá tekinteni, ráadásul a BFGD-k integrálva tartalmazzák a rendszert. A hardver az évek során nem igazán változott, viszont szoftveres frissítések folyamatosan érkeznek rá.

Hirdetés

A vállalat most bejelentette a Shield Experience 8.0-s csomagot, amely áttér az Android 9 Pie operációs rendszerre, ami abból a szempontból elég nagy szó, hogy a Shield az első Android TV, amely megkapja ezt az Android verziót.

A fenti előrelépéssel várható változás mellett a Shield Experience 8.0 újítása a Match Content Color Space funkció, ami a HDR-es tévékhez való és lehetővé teszi a kijelző megjelenítési módjának automatikus átváltását, hogy az mindig a tartalomhoz igazodjon. Emellett elérhető a legújabb Hulu applikáció, a Dolby Digital Plus 5.1 surround hangzás a maximum 640 kbps-os hangsávú Netflix tartalmakkal, a Prime Video frissítése, húsznál is több új GeForce Now játék, valamint egyéb extrák, amelyeket az NVIDIA a hivatalos oldalon bővebben részletez.

A Shield Experience 8.0-s csomag lassan települ az érintett eszközökre. Ez különösebb utánajárást nem igényel, mivel a rendszer jelezni fogja az elérhetőséget.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.