Hirdetés

Napás apróság jön az MSI-től

Egy szubnotesz-méretű hordozható számítógéppel kívánja nyitni az Intel nemrég bejelentett új generációs, Napa kódnévvel ellátott Centrino Duo platformjára épülő notebookjainak sorát a tajvani Micro Star International. A MegaBook S262-es típusjelzést viselő típus február végén juthat el a vásárlókhoz – értesült a DigiTimes híroldal.

Hirdetés

Az új noteszgép a Centrino Duo platformnak megfelelően kétmagos mobil processzort, integrált grafikus magot tartalmazó i945GM lapkakészletet és megújult, háromnormás PRO/Wireless 3945 vezeték nélküli hálózati vezérlőt kap majd. Bár a bejelentés során erre külön nem tért ki a gyártó, a gép szubnotesz mivoltából adódóan jó eséllyel a 15 wattos TDP-vel rendelkező, 1,5 GHz-es L2300 vagy az 1,66 GHz-es órajelen ketyegő, L2400 modellszámozású processzort kapja majd.


Forrás: DigiTimes

A jól bevált formára építő, 12,1 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzővel szerelt MegaBook S262-be maximum 2 gigabájtnyi, 667 MHz-en üzemelő DDR2 memória építhető, mindemellett alapfelszereltség a 4 az 1-ben kártyaolvasó, a gigabites Ethernet vezérlő, továbbá a Dolby-minősített hangrendszer. Az S262 kombó egységgel vagy akár kétrétegű lemezek írására is képes DVD-íróval érkezhet, a beépített merevlemez kapacitásának pedig csak az aktuális gyártási technológia szabhat határt.

A 30,3 x 22,5 x 3 centiméteres befoglaló méretekkel rendelkező szubnotesz 4 vagy 8 cellás akkumulátorral is használható, utóbbival a gép tömege 1,95 kg. Az akkumulátoros rendelkezésre állásról, illetve a termék várható fogyasztói áráról egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • MSI

Azóta történt

 • Egy friss csokor hardver

  Bemutatunk néhány MSI noteszgépet, és futó ismeretséget kötünk egy CPU-hűtővel is.

 • Színpadon a Centrino Duo

  Tesztünkből kiderül, mire számíthat a felhasználó a gyártó történetében új korszakot bevezető kétmagos Yonah processzortól és a körítéstől.

 • Hardverek vegyesen

  Négy VGA-t fogadó alaplap, Radeon X1900-asok, TFT-k, merevlemezek és notebookok a terítéken.

Előzmények

Hirdetés