Hirdetés

MSI: mozizásra optimalizálva

Hirdetés

Manapság egyre többen használják szórakozási célból noteszgépüket, melyek a különböző kikapcsolódási lehetőségek közül elsősorban a játékokat és a mozizást kínálják fel tulajdonosuknak. Mindkét feladatra alkalmas az MSI legújabb hordozható multimédiás munkaállomása, a Megabook családba tartozó S425-ös széria.

A Las Vegasban megrendezésre kerülő CES kiállításon debütáló új modellcsalád az Intel második generációs Centrino platformjára épül, azaz Pentium M processzort, Intel i915PM lapkakészletet és Intel vezeték nélküli hálózati vezérlőt tartalmaz. Az új noteszgépet egy 14 hüvelykes képátlójú, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású, CBD (Color Bright Display) technológiájú panellel szerelik, melyet az NVIDIA alsó-középkategóriás GeForce Go 6200 grafikus motorja szolgál ki.

Noteszgép szériatartozéka lesz továbbá a multiformátumú, kétrétegű lemezek írására is képes DVD-író, egy 4 az 1-ben kártyaolvasó, illetve a vezeték nélküli használatot teljessé tevő Bluetooth kommunikációs rendszer. A Megabook S425-ös további érdekessége, hogy nyolc csatornás Azalia hangrendszere megkapta a Dolby Laboratories minősítő pecsétjét, ami a noteszgépek mezőnyében ritkaságnak mondható.

Az MSI új noteszgépcsaládjának piaci megjelenéséről egyelőre nem áll rendelkezésre információ, miként az új modellek fogyasztói ára sem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés