Logitech billentyűzet, ezúttal osztott gomberdővel

A vállalat újdonsága az olcsóbbfajta ergonomikus megoldások szegmensében kínál alternatívát.

A perifériáiról híressé vált Logitech bejelentette legújabb billentyűzetét, a Microsoft Sculpt Ergonomicra hajazó, vezetékmentes Ergo K860-at, ami "megtört" elrendezésével és terebélyes, párnázott csuklótámaszával igyekszik a természetesebb kéz- és ujjtartás kikényszerítésével minél kevésbé megerőltető gépelési posztúrát nyújtani.


[+]

A chiclet dizájnú gombokat használó, ám háttérvilágítással nem rendelkező klaviatúra nem csak Bluetooth segítségével, hanem 2,4 GHz-es rádiófrekvencián is a géphez tud kapcsolódni a mellékelt USB dongle-nak köszönhetően. A gyártó hálózaton keresztül működő Flow technológiája (a Logitech Option szoftverrel) lehetővé teszi, hogy egy eszközzel több masinát vezérelhessünk kényelmesen (akár nem megegyező operációs rendszerek esetén is), és az ebből fakadó előnyöket hírünk tárgya is képes biztosítani.


[+]

A már említett csuklótámasz három rétegből épül fel: legalul 4 mm vastag memóriahab, felette 2 mm tömör habszivacs, legfelül pedig 0,5 mm-nyi, kötött szövet található, ami ellenáll a különféle foltoknak és könnyedén tisztítható. Természetesen inverz döntésre is nyílik módunk.


[+]

A némi megszokást igénylő Ergo K860 a gyártó webshopjában már kosárba tehető, csak 130 dollártól (illetve itthon majd többtől) kell érzékenyen búcsút vennünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés