Mindent egyben billentyűzet

A Kolude KD-K1 a szövegbevitel mellett egy komplett portreplikátor is akar lenni, és még a dizájnra is figyeltek.

Hirdetés

Újabb, sikeres kickstarteres kampány esetén megvalósuló fejlesztés került elő: a Kolude KD-K1 annyiból mindenképpen életrevalóbbnak tűnik a tegnapi Animaionic Maximusnál, hogy már most a kitűzött 10 000 dolláros célt jelentősen meghaladó, közel 100 000 dollárnak megfelelő összeget dobtak össze rá.


[+]

A terméket tervezői egyszerűen csak mindent egyben billentyűzetként aposztrofálják, és nem véletlenül!  A lényegi rész valóban egy szigetes kialakítású, kerek gombokkal rendelkező klaviatúra, mely alumínium és műanyag kombinációjából áll, dizájnban pedig az Apple termékekhez illeszkedik. Háttérvilágítással, csúszkálást megakadályozó szilikongumi talppal, numerikus résszel és az Fn gombok mellé társított multimédiás funkciókkal is rendelkezik, a fő attrakció viszont az integrált USB 3.1-es hub lesz, mely a következő kimenetekről gondoskodik: HDMI 2.0 (4k/30 Hz), 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, és 2x Type-C port (egyik adatátvitelre, másik USB-PD töltésre). Mindezek mellett még egy SD és egy microSD kártyaolvasó is került a hátsó részre.

Ami az árakat illeti, a legolcsóbb előrendelési lehetőség már betelt, így ebben a pillanatban 109 dollárt kell annak kockáztatni, aki szeretne majd lecsapni a 169 dolláros ajánlott árat megcélzó, nyárra ígért Kolude KD-K1-re.

Előzmények

Hirdetés