Hirdetés

Nagy karácsonyfa kell annak, aki az új Loewe tévéket akarja betenni alá

A Loewe bejelentette, hogy még ősszel piacra dobják a Reference tévécsalád két, régóta várt tagját, a 75 és 85 hüvelykes változatot. Az óriási, LED háttérvilágítású LCD televíziókba UHD felbontású paneleket építettek, és nem hiányzik belőlük a Full HD, HD vagy SD tartalmak felskálázását biztosító eljárás sem.

Loewe Reference 2015
Loewe Reference 2015 [+]

Megkapták az Assist Media 2015 fantázianevű okostévé rendszert, amely biztosítja különféle internetes alkalmazások, így például a YouTube futtatását, és elérést nyújt a Netflix adatbázisához is, valamint böngészni is lehet a segítségével. A Loewe-től megszokott módon a szokásosnál lényegesen erősebb integrált audiorendszerrel látták el a készülékeket, hiszen ezt a szerepet ezekben a modellekben egy 120 wattos névleges maximális kimeneti teljesítményt produkáló hangprojektor tölti be. Ez a soundbar egyébként papíron képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére, és ha egy 5.1-es, több komponensből álló hangrendszert csatlakoztatnak a televízióhoz, akkor centersugárzóként is funkcionálhat.

Loewe Reference 2015
Loewe Reference 2015 [+]

A készülékek rendelkeznek digitális tévétunerekkel, valamint 1 TB tárolókapacitású beépített merevlemezzel, amelyre a műsorok rögzíthetőek. Sőt akár arra is mód nyílik, hogy a felhasználó egy okostelefonos alkalmazás segítségével a távolból indítsa el vagy programozza be a felvétel időpontját. Ez mind szép és jó, mint ahogy az is, hogy rendelhető hozzájuk motoros állvány, viszont az áruk láttán sokak felvonják majd a szemöldöküket, hiszen 12 000, illetve 20 000 eurót kérnek el értük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés