Tovább bővíti felsőkategóriás Connect ID tévécsaládját a Loewe

Hirdetés

A Loewe több szempontból is különlegesnek számít a tévégyártók között, hiszen mára a Scandinavia of Lava mellett az egyik utolsó európai vállalat, amely felsőkategóriás készülékeket is kínál. Emellett a konszern egyik sajátos ismertetőjegye a különös dizájn, ugyanis híresek arról, hogy a tévéiket gyakran ruházzák fel meghökkentő, szokatlan külsővel,

Loewe Connect ID 55
Loewe Connect ID 55

Ez a Connect ID család legújabb tagjára, az 55 hüvelyk képátlójú modellre is igaz, hiszen e tévék tizenkétféle színben, és különleges talpakkal kiegészítve is megvásárolhatóak. A vállalat továbbra is maradt a jól bevált Edge LED háttérvilágítású LCD technológiánál, és az aktív záras 3D képalkotási eljárásnál. A 200 hertzes képfrissítési rátával dolgozó modellek természetesen arra is képesek, hogy a kétdimenziós anyagokat térhatásúvá alakítsák át. A specifikációk szerint maximális valós kontrasztaránya 6000:1, a válaszidő 5 ezredmásodperc, a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 178 fok.

Loewe Connect ID 55
Loewe Connect ID 55

A minél jobb hangzás érdekében a 3000 euróba kerülő tévét ellátták egy D-osztályú erősítőre épülő, nyolcvan watt maximális teljesítményt produkáló hangrendszerrel, amiből negyven wattot a mélynyomó tesz ki. A DVB-T/C és DVB-S2 tunerek mellett opcionálisan vásárolható hozzá egy DVB-T2 modul is. Kapott egy fél terabájt tárolókapacitású integrált merevlemezt is, de ezenkívül a digitális adás az USB porton keresztül csatlakoztatott külső HDD-re is rögzíthető. Nem hiányzik belőle a cég saját okostévé rendszere sem, amely az internetes oldalak mellett komplett filmek és magazinműsorok elérését is biztosítja. Emellett megkapta a Follow Me névre hallgató kényelmi funkciót is, amelynek aktiválása után akkor sem kell lemondani a tévézésről, ha az ember elhagyná a nappalit, és a hálószobába vagy a szivarszalonba távozna, hiszen az ott elhelyezett Loewe tévé ilyenkor azonnal bekapcsol és ott folytatja, ahol a társa abbahagyta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés