Ösztrogénbomba a Razertől

A gyártó a tavaly útjára indított, Quartz Pink színsémájú perifériáinak sikerén felbuzdulva bővítette rózsaszín termékpalettáját.

Számos újdonság figyel a kígyós vállalat zsákjában, lefedve szinte mindent, ami a játékos órák teljes élvezetéhez szükséges. Elsőként itt van rögtön a PixArt PMW 3389-es szenzorral szerelt Razer Basilisk rágcsáló Quartz Editionje, mely a jobbkezes, ergonomikus kialakítás képviselője, és nem csupán egy eltávolítható (mágneses rögzítésű) gombot találhatunk rajta, de az egér hasán matatva a profilváltó kapcsoló mellett rábukkanhatunk egy tekerőkapcsolóra, amivel a görgő ellenállását szabályozhatjuk. Az ár 70 dollár, ami öreg kontinensünkön a rossz szokáshoz híven euróban értendő.

A Razer Huntsman, Basilisk és Goliathus Extended Chroma Quartz Editionje
A Razer Huntsman, Basilisk és Goliathus Extended Chroma Quartz Editionje [+]

Ha már van új patkányunk, egy alátét is kell neki, hogy szobatiszta maradjon. Erre a célra készült az RGB fényorgonával felturbózott Goliathus Extended Chroma szövetpad pinkesített változata. A sima verzióhoz képest csak a szín változott, és a leendő számla pedig 60 dolláros/eurós összegről szól majd.

A következő nemi identitászavarral küszködő alany a szintén Chroma világítással megspékelt, optomechanikus kapcsolókat használó Razer Huntsman Quartz Edition klaviatúra, mely 10KRO-s kialakítással és alumínium felső burkolattal igyekszik a vásárlók szívét meghódítani. Ha megtetszett nekünk, nincs más dolgunk, mint leszámolni az asztalra 150 dollárt/160 eurót, és már vándorolhat is a birtokunkba a drága.

A Razer Kraken és Seiren X feminin verziói
A Razer Kraken és Seiren X feminin verziói [+]

Kedvenc PC-s játékunkat már tudjuk irányítani, de a hangjait még nem halljuk. Egészen addig, míg kezünk ügyébe nem kerül a Quartzos báli ruhába öltözött, harmadik generációs Kraken fejhallgató, mely 50 mm-es hangszórókkal, kihúzható mikrofonnal (valamilyen eszköz segedelmével kénytelenek vagyunk ellenfeleink felmenőinek egészségi állapotáról érdeklődni), illetve megvastagított fejpánt párnázással rendelkezik. A fülpárnák belsejébe valamiféle hűtőgélt applikáltak, de hogy ennek van-e (és ha igen, akkor milyen) valós haszna vagy sem, már egy másik lapra tartozik. Az viszont bizonyosan hasznos, hogy a hangerő állítására és némítására egyaránt nyílik módunk szoftver nélkül, s ehhez már csak zsebünket kell megfosztani 80 eurónyi/dollárnyi valutától.

Annak érdekében, hogy használat után Krakenünket ne kelljen csak úgy odahajítanunk az asztal lapjára, beszerezhetjük a három aljzatos USB 3.0 hubbal felvértezett Razer Base Station Chroma fejhallgató állvány Quartz kivitelét, ami nevéből kikövetkeztethetően 16,8 millió szín megjelenítésére képes, ezzel is feldobván egy kicsit a környezetét. Egyedüli eltántorító tényező a díjszabás lehet, hiszen 60 dollárt/75 eurót kérnek érte.

Razer Raiju Tournament Edition, rózsaszín köntösben
Razer Raiju Tournament Edition, rózsaszín köntösben [+]

Számítógépünk környékét elhagyva a PlayStation 4 vidékére érkezünk, megpillantva a Raiju Tournament Edition gamepad feminin változatát. Konfigurálható a kicsike, hiszen egy mobil applikáció segítségével a négy taktilis gomb újraprogramozása mellett az analóg karok érzékenységét is állíthatjuk. A kontroller Európában, Ázsiában és Óceániában érhető el, de sajnos egyáltalán nem olcsó: kőkemény 150 dollárt/eurót kell érte leszurkolnunk, ha arzenálunkban szeretnénk tudni.

Most már tényleg maximális irányítás alatt állnak a rekreációs délutánok programjai, már csak kommentálnunk kell a streamünket, miközben halomra lőjük a mindenféle krumplifarmereket. Erre kínál megoldást a Razer Seiren X mikrofon eperjoghurttal nyakon öntött variánsa, ami nem kevesebb, mint 100 dollárt/110 eurót kóstál, de korrekt hangközvetítést helyez kilátásba.

A nélkülözhetetlen Razer Phone 2 tok A nélkülözhetetlen Razer Phone 2 tok
A nélkülözhetetlen Razer Phone 2 tok [+]

Twitch csatornánkon végre elértük az öt követőt, ezért fel kell hívnunk szüleinket, hogy elújságoljuk a nagy hírt. Kezünk ügyébe is akad a Razer Phone 2-esünk, de egyszerűen nem bírunk tükörbe nézni, amíg nincs rajta egy szénszálas anyagokból készült, Quartz Editionös tok, melyért legalább 25 dollárt/30 eurót fizettünk a reggel folyamán. Ne aggódjunk, már létezik ilyen tok, nyugodtan kezdhetünk tárcsázni! Ha minden igaz, a többi lányos hardver mintájára exkluzív módon a Razer webshopján keresztül juthatunk hozzá.

A bináris málnaturmix, teljes pompájában
A bináris málnaturmix, teljes pompájában [+]

Hírünk záróakkordját megpendítvén szemeink elé tárul a 13 hüvelykes Blade Stealth laptop limitált, rózsaszín kiadása, ami 1600 dollár ellenében lesz megvásárolható az Egyesült Államok, Kanada és Kína területén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés