Hirdetés

Extrákkal telepakolt headset az ASUS-tól

Megnéztük, hogy hogy muzsikál a ROG Strix Fusion 500 headset, mi igaz a szép szavakból a valóságban.

ASUS ROG Strix Fusion 500

A kifejezetten a játékosokra fókuszáló gamer vonal egyik legnagyobb támogatója az Asus, amely saját almárkát is létrehozott ide sorolható termékei számára. A beszédes nevű Republic Of Gamers, azaz ROG családban a komplett asztali gépek, notebookok, monitorok, komponensek mellett megtalálhatóak a kiegészítők, így a vezérlő perifériák és a mikrofonos fejhallgatók is.

ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500 [+]

Ide tartozik a közelmúltban bemutatott ASUS ROG Strix Fusion 500 headset is, amely az előzetes információk alapján többnek tűnt, mint egy szimpla, átlagos gamer füles, ugyanis rendelkezik Aura Sync-kompatibilis RGB világítással, virtuális 7.1-es térhatású technológiával, saját digitális-analóg konverterrel és érintésérzékeny kezelőpanellel is. Amellett, hogy hogy szól, arra voltunk kíváncsiak, hogy ezek a plusz szolgáltatások mennyire hasznosak, van-e egyáltalán értelmük.

Hirdetés

A doboz tartalma, dizájn

A termék felettébb szép kialakítású, elegáns dobozban érkezik, amely laposabb és hosszabb, mint amit a fejhallgatóktól megszokhattunk; ennek az az oka, hogy a termék fektetve, elforgatott hangszóróházakkal pihen benne. Található mellette egy tartalék pár fülpárna, használati utasítás és egy két méter hosszú USB kábel.


[+]

A dizájn kétségkívül figyelemfelkeltő, hiszen úgy tűnik, mintha a fejhallgatóházat valamiféle fémburkolat fedné, de persze ez valójában csak egy csillogó műanyag lap, amelyen ráadásul csúnyán meg is látszanak az ujjlenyomatok. Ennek hátsó felén, félkörívben helyezték el a RGB LED-eket, amelyek így követik a ház formáját. Az összhatás teljesen rendben van, még épp az ízlésesség határán belül marad. Egyáltalán nem néz ki cikisen, nyugodtan fel lehet venni mások előtt is, meg fogják nézni az embert, de nem fogják idiótának tartani.


[+]

Főbb paraméterek
ASUS ROG Strix Fusion 500 headset
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 50 mm
Frekvenciaátvitel 20 - 20 000 Hz
Impedancia 32 ohm
Érzékenység n. a.
Teljesítmény n. a.
Kábel hossza 200 cm
Súly 363 gramm
Csatlakozó mini USB
Tartozékok használati utasítás, tartalék fülpárna, USB kábel
Extrák Aura Sync-kompatibilis RGB világítás, elforgatható hangszóróház, érintésérzékeny kezelőpanel
Gyártó honlapja ASUS
Termék honlapja ASUS ROG Strix Fusion 500
Fogyasztói ár 59 900 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés