Hirdetés

Idő előtt kerültek ki a BenQ Mobiuz EX3415R specifikációi

A 34 hüvelykes, 21:9 képarányú gamer monitor HDR tanúsítvánnyal, DCI-P3 támogatással és 2.1-es hangrendszerrel kerül majd piacra.

A tervezettnél hamarabb élesedett a BenQ új gamer monitorának, a Mobiuz EX3415R termékoldala, amit a baki után természetesen azonnal le is lőttek, de a Google-nek ennyi idő elég is volt, hogy az utókor számára is megörökítse a fontosabb tulajdonságokat és a specifikációkat. Ez alapján biztosra vehetjük, hogy a monitor legfontosabb eleme egy 34 hüvelykes, 1900R ívvel és 21:9-es képaránnyal rendelkező, 3440 x 1440 pixel felbontású IPS panel lesz, melynek színmélysége 8 bit, a DCI-P3 színteret pedig 98%-ban fedi le.


[+]

Ennek a pakknak is sokan örülnének, de a játékosok számára fontosabb lesz a 144 Hz-es képfrissítési ráta, valamint a 2 ezredmásodperces GTG válaszidő, az AMD FreeSync Premium, illetve a 400 nites maximum fényerő alapján kicsit el is várható DisplayHDR400 támogatás pedig már csak hab a tortán. Utóbbival egyébként nem elégedett meg a gyártó, némi szoftveres okossággal is készültek, saját HDRi technológiájuk a termékoldal leírása szerint nem csak a tartalom, hanem a külső fényviszonyok függvényében is képes változtatni a képi beállításokat, ezzel még egy kicsit jobb élményt kínálva a felhasználónak.


[+]

A szoftver része még többek közt a Picture by Picture mód, mely dedikált gombot is kapott, így játékmenet közben egy 5:9 képarányú területen lehetőségünk adódik például YouTube videót nézni vagy a Prohardver fórumait böngészni.


[+]

A hardveres repertoárhoz tartozik egy beépített, 2.1 csatornás, a treVolo által hangolt hangrendszer, a hátoldali csatlakozók között pedig egy DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.0 bemenetet, valamint egy jack kimenetet találunk. Maga a monitor egy forgatható, dönthető és állítható magasságú állványon kapott helyet, amit igény esetén bármilyen VESA 100-as konzolra lecserélhetünk. Mivel egy kiszivárgott termékről beszélünk, így a piacra kerülés körülményei természetesen nem ismertek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés