Hirdetés

Profi tartalomgyártóknak szánt monitor a BenQ-tól

Nem lesz egyszerű dolga annak, aki a különböző minősítésekhez tartozó plecsniket akarja összeszámolni a monitor dobozán.

A BenQ bemutatta a 2017-es SW271 utódját, az UHD felbontású, 27 hüvelykes IPS panelt használó SW271C-t. A 60 Hz-es, 300 nites maximum fényerőre képes monitor elődjéhez hasonlóan támogatja a HDR10 és HLG módokat is, a repertoárba viszont ezek mellé bekerült még a 16-bites 3D LUT, a Pantone és Calman minősítés, illetve a LightSpace Light Illusion és a gyári AQCOLOR kalibrálás.


[+]

Az sRGB-t 100, az AdobeRGB-t 99, a DCI-P3 színteret pedig 90%-ban lefedő megjelenítő rendelkezik Paper Color Sync technológiával is, mely képes a különböző nyomtatók és papírtípusok képi tulajdonságait szimulálni, a 24, 25 és 30p-s anyagok natív képkockasebességgel történő megjelenítésének lehetősége pedig a mozgóképgyártók számára lehet majd hasznos – és ez még mindig csak a töredéke a gyártói termékoldalon felsorolt képességeknek.


[+]

A monitor ki- és bemenetei között 60 wattos power deliveryre képes USB Type-C-t, két USB 3.1-et, két HDMI és egy DisplayPort csatlakozót, sőt, egy SD kártyaolvasót is találunk.


[+]

A testreszabható állvánnyal, a színprofilok gyors váltására és a menüben való barangolásra szolgáló Hotkey Puck Gen 2 vezérlővel és a levehető árnyékolóval ellátott BenQ SW271C már megvásárolható, vételára ajánlott végfelhasználói ára 1599,99$.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés