Kék kapcsolókkal is kérhető a HyperX Alloy Origins klaviatúra

A HyperX Red és Aqua után itt vannak a taktilis/kattogós Blue switch-ek is.

Hirdetés

A Kingston almárkájaként ismert HyperX bejelentette, hogy az Alloy Origins nevezetű mechanikus billentyűzet a HyperX Red és Aqua kapcsolókon kívül elérhető lesz a vállalat új, taktilis/kattogós Blue switch-eivel is (modellszám HX-KB6BLX-US), melyek 3,8 mm-es úton járnak, lenyomásukoz 50 grammos erőkifejtés szükségeltetik, az aktuációs pontjuk pedig 1,8 mm-en van.


[+]

A lebegőgombos, teljes értékű klaviatúra amúgy alumíniumvázat kapott, és dőlésszöge három fokozatban állítható. A periféria természetesen NKRO-s (100 százalékos anti-ghosting), miközben a médiavezérlő funkciók billentyűkombinációkkal érhetők el. A 16,7 millió szín kikeverésére alkalmas RGB implementáció gombonként címezhető, és fényereje 5 lépcsőben szabályozható, míg a fedélzeti memóriába 3, NGENUITY szoftverben beállított profilt menthetünk el. A harisnyázott USB Type-C/Type-A kábel sztenderd 1,8 méter hosszú, és a kulturáltabb szállíthatóság jegyében leválasztható.


[+]

A 442,5 mm széles, 132,5 mm mély, 36,39 mm magas és 1075 grammot nyomó, angol kiosztású tasztatúra friss variánsa 110 dollár kifizetésének ellenében már hozzáférhető a gyártó webshopján keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés