A HyperX is felszállt a lyuggatott egerek vonatára

Az új Pulsefire Haste vezetékes csatlakozást, 59 grammos tömeget és 16 000-es DPI-t kínál, mindössze 50 dollárért.

Egy ideje már "köztünk élnek" a lyuggatott burkolattal ellátott egerek, nekünk is volt szerencsénk tesztelni a Cooler Master és az eShark termékét. A legtöbb felhasználó első véleménye az ilyen egerekről általában az, hogy ez kinek fog majd tetszeni, hiszen a szennyeződések és az izzadtság (ami egy gamer kezén hosszabb játékmenetek alatt azért előfordulhat) majd biztosan bejut a ház belsejébe, ami minden, csak nem gusztusos, míg sokakat ez egyáltalán nem érdekel, amíg ezzel is spórolhatnak néhány grammot, hiszen, mint tudjuk, nyerni csak könnyű egérrel lehet. Az említett – és cikkünkben nem említett – gyártók, valamint a kategóriában népszerűnek számító Glorious PC Gaming Race után most a HyperX is beállt a sorba, a Pulsefire Haste személyében az ő versenyzőjüket tisztelhetjük.


[+]

A mindössze 59 grammos periféria a vezetékes megoldások táborát erősíti, számítógépünkhöz az 1,8 m hosszú, szövetborítású USB kábellel tudjuk majd csatlakoztatni új szerzeményünket. Az egér matt felületű, szimmetrikus külsőt kapott, így jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják, ám a bal oldalon elhelyezett két extra gomb csak előbbi tábornak esik majd kézre. Az egér tetején megtalálhatjuk a két fő gombot, illetve az RGB világítással is megspékelt görgőt, a sort pedig a dedikált DPI állító gomb zárja. A fő gombok alatt egyébként TTC Golden Micro kapcsolók dolgoznak, amelyek a gyártó állítása szerint akár 60 millió klikkelést is kibírnak.


[+]

Az egér lelkét egy PixArt PAW3335 típusú érzékelő képezi, ez legfeljebb 16 000 DPI érzékenységgel használható, mintavételezési rátája pedig 1000 Hz. Természetesen az érzékenységet lehetőségünk van szoftveresen is beállítani egy fix értékre, profilokból azonban mindössze egyet képes tárolni a beépített memória, így a DPI váltóval mindenképp végig kell majd kattintgatnunk a fokozatokat, nem menthetünk el mondjuk csak két beállítást.


[+]

A periféria alsó oldalán PTFE talpak biztosítják az optimális siklást, amelyekből egy extra szettet is találunk a dobozban az egér oldalaira és fő gombjaira applikálható, csúszásmentes betétek mellett.


[+]

A HyperX Pulsefire Haste talán legjobb tulajdonsága az ára, ugyanis mindössze 50 dollárért vihetjük haza kiszemeltünket, de hogy pontosan mikortól, az egyelőre még nem tiszta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés