Hat új, üzleti felhasználók számára készített AMD processzor várható

Hirdetés

A Digitimes alaplapgyártóktól szerzett információi szerint az AMD frissíteni fogja a tavaly elindított Business Class programjában használatos processzorokat. Az üzleti felhasználók igényeihez igazított platformok központi egységei 2009 harmadik negyedévében új modellekkel gazdagodnak, mindegyikük 45 nanométeres gyártástechnológiával készül.

A csúcs a négymagos Phenom II X4 B93 lesz, amely 2,8 GHz-es órajellel és összesen 8 MB-nyi gyorsítótárral rendelkezik (Deneb mag), valamint a 2,6 GHz-en üzemelő B91-es típus. A középső kategóriába két hárommagos, Heka kódnevű magra épült, 7,5 MB-nyi gyorsítótárral ellátott Phenom II X3 érkezik, 2,8 GHz-es (B73) és 2,6 GHz-es (B71) órajellel. A sort a 2 MB gyorsítótárral rendelkező, Regor magra alapozó 2,9 GHz-es Athlon X2 B23 és a 2,7 GHz-es B21 zárja.

Az új processzorok bevezetése után várhatóan 2009 negyedik negyedévben vesznek fel utoljára rendelést a régebbi modellekre. Az AMD nem erősítette meg ezeket a híreket, arra hivatkozva, hogy be nem jelentett termékekről nem adhat ki információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés