Három játékra készült fel az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 457.30-as meghajtó három hibát is javított.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 457.30-as meghajtót, amely új vagy frissített profilt kínál a Call of Duty: Black Ops Cold War, az Assassin’s Creed Valhalla, illetve a Godfall című játékhoz.

Hirdetés

A vállalat a hibajavításokra is gondolt, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Az Ampere architektúrára épülő GeForce-okon nem fog elsötétülni a kijelző, ha az két interfészen keresztül kap 8K-s képet, aktív HDR és G-Sync mellett
  • A notebookok esetében a beépített panel mostantól nem fog villogni az alvó módból való visszatéréskor
  • Megszűnnek a GeForce RTX 30-as sorozatú VGA-kra jellemző teljesítményproblémák a Call of Duty: Warzone című játék alatt

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés