Hackelésre, száguldásra és rohanásra is jó az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 457.09-es meghajtó egy beállítás átnevezése mellett hibákat is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 457.09-es meghajtót, amely új vagy frissített profilt kínál a Watch Dogs: Legion, a DIRT 5, a Ghostrunner, a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered és a Xuan-Yuan Sword VII című játékhoz, illetve kezeli a friss, GeForce RTX 3070 sorozatú VGA-kat. Némi stilisztikai változás, hogy a meghajtó vezérlőpultján belül a vállalat a Max Q Dynamic Boost beállítást átnevezte szimplán Dynamic Boostra.

A vállalat beépítette a 456.98-as gyorsjavításba tuszkolt hibajavításokat is, illetve megoldott pár frissen felfedezett gondot, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Nem fog többé elsötétülni az egyes, FreeSync kijelzők fele, ha aktiválásra kerül a G-Sync
  • A Dell S2417DG és S2716DG típusú monitorokon, aktív G-Sync mellett megszűnik a kép szemetelése a több kijelzős konfigurációkon

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés