Hirdetés

Korrigálja az új NVIDIA VGA-k főbb problémáit a friss GeForce driver

A WHQL minősítésű, 411.70-as meghajtó lényegében csak hibajavításokat hoz.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 411.70-as meghajtót, amely nagyrészt megegyezik a nem túl régóta elérhető 411.63-as csomaggal, csupán az új GeForce-ok kaptak némi extra hibajavítást.

Hirdetés

A változás lényegében kimerül abban, hogy a Turing architektúrára épülő GeForce-ok mostantól normális terhelés nélküli fogyasztás mellett működnek. Eredetileg ezt az NVIDIA egy meghajtó oldali hiba miatt nem tudta biztosítani, de az új csomaggal a hardver hatékonyabban üzemel. További GeForce RTX-ekre vonatkozó hibajavítás, hogy a Photoshop CC alkalmazáson belül megszűnnek a képi hibák, ha a felhasználó nagyítja az adott kép méretét. Mindezek mellett az eredetileg kiadott eszközillesztővel a PlayerUnknown's Battlegrounds című játékot grafikai hibákkal jelenítette meg a GeForce RTX 2080, míg a GeForce RTX 2080 Ti videokódolási teljesítménye nem volt optimális. Az új meghajtó mindkét problémát orvosolta.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (Fall Creators frissítéssel), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés