Hirdetés

Három játékhoz is hozott profilt az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 416.34-es meghajtó ráadásul rengeteg SLI profilt kapott.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 416.34-es meghajtót, amely Call of Duty: Black Ops 4, a SOULCALIBUR VI, és a GRIP című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt.

Az eszközillesztő a fentiek mellett több hibát korrigál, így a játékok indítása aktív DSR mellett nem eredményezhet majd fekete képernyőt, a HDR aktiválása után nem jönnek majd zöld grafikai hibák, a G-Sync használata során sem kell többet számítani vörös/zöld/kék villódzó vonalakra. Mindezek mellett a PlayerUnknown's Battlegrounds című alkotás árnyékok megjelenítésére vonatkozó grafikai problémáit is sikerült korrigálni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés