Feljavítja az egyes videókat az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 531.18-as eszközillesztő hét játék profilját is frissítette.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 531.18-as meghajtót, amely az Atomic Heart, a Company of Heroes 3, a Hogwarts Legacy, a PERISH, a Sons Of The Forest, a The Settlers: New Allies és a Warlander című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt – ahol elérhető ott a Reflexet, valamint a DLSS 2 vagy 3-at támogatja. A friss csomag engedélyezi még a Resizable BAR képességet a Dead Space című játék felújításában.

A fentieken túl elérhető a korábban ígért RTX Video Super Resolution funkció. Ehhez lehetőség szerint a legfrissebb Microsoft Edge és Google Chrome böngészőt ajánlja az NVIDIA, maga a szolgáltatás pedig opcionálisan kapcsolható be a meghajtó vezérlőpultjában. Utóbbi felületen lehet a minőségi szintet is megválasztani, de itt fontos megjegyezni, hogy nem mindegyik támogatott hardver elég gyors a legjobb, 4-es minőségű megjelenítéshez.


[+]

Az eszközillesztő hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Mostantól nem fagyhat le 15-30 percnyi játék után a Forza Horizon 4 steames verziója
  • Sikerült korrigálni a Call of Duty Modern Warfare 2 képi hibát
  • Adobe After Effects és Media Encoder ezentúl megfelelően kezeli a ProRes RAW fájlokat, míg a Premiere Pro esetében megszűnnek az instabilitásra vonatkozó problémák

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés