Fél tucatnál is több játékkal szemez az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 531.41-es eszközillesztőből a szokásos hibajavítások sem maradtak ki.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 531.41-es meghajtót, amely a Deceive Inc., a Resident Evil 4, a Smalland: Survive the Wildsm, a The Last of Us Part 1, a Cyberpunk 2077, a Forza Horizon 5 és a Diablo IV nyílt bétatesztjéhez kínál új vagy frissített profilt – ahol elérhető ott a DLSS 2 vagy 3-at támogatja. Ezeken túlmenően a cég letiltotta a Resizable BAR funkciót az Intel platformokon a Horizon Zero Dawnra vonatkozóan.

Az eszközillesztő hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült orvosolni az Adobe alkalmazások stabilitási gondjait, illetve az Enscape programindításkori összeomlását, amely problémák a 531.18-as eszközillesztővel jelentek meg
  • A Beamr mostantól megfelelően működik AV1-es tartalom kódolásakor
  • Megszűnik a Derivative TouchDesigner - NVAR alkalmazásfagyása többszemélyes nyomon követés esetén
  • Felszámolásra került Forza Horizon 5, meghajtófrissítés után jelentkező, szivárványszerű képi hibája
  • Többet nem aktiválódik a "Background Application Max Framerate" meghajtóbeállítás a Portal with RTX futtatásával

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés