Dinoszauruszokra hangolta magát az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 527.56-os eszközillesztő fél tucat hibát is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 527.56-os meghajtót, amely a Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion (kiegészítő), a Portal RTX, illetve a The Witcher 3: Wild Hunt, Next-Gen Update nevű frissítéséhez kínál megfelelő profilt – ahol elérhető ott a DLSS 3-at támogatja.

Hirdetés

A friss csomag hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • A meghajtó mostantól biztosan feltelepül a GeForce GTX 1060-as GPU-val rendelkező Microsoft Surface Book 2-re
  • A Minecraft Java Edition régebbi verziói ezentúl képi hibák nélkül is képesek futni
  • Megszűnnek a Watch Dogs 2 című játék, GeForce RTX 4090-es VGA-val jelentkező grafikai problémái
  • A DLSS 3-at használó játékok mostantól nem omlanak össze a Shadowplay vagy OBS programokból történő tartalomfelvétel végeztével
  • Ezentúl biztosan adnak majd képet a GeForce RTX 4090-es VGA-k a DisplayPort és a HDMI kimenetek gyorscseréjekor
  • Megszűnnek az Adobe Premiere és After Effects programokban a H.264 és HEVC tartalmakkal kapcsolatos hibák

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés