Hirdetés

Letisztult és elegáns ház lett a Fractal Design Define R5

A Fractal Design bejelentette az Define R5 jelzésű számítógépházát, amely letisztult dizájnjával sokak számára tetszetős alternatíva lehet. A fekete, titán vagy fehér színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, valamint nyolc 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok rejtve vannak, illetve 2,5 colos adattárolókkal is megbirkóznak. Sőt, utóbbi megoldásokból kettő még az alaplaptálca mögé is szerelhető.


[+]

A 462 mm magas, 232 mm széles és 531 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 14 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 14 cm-es légkavaró kelti. A fordulatszám mindhárom esetben percenként 1000. Ezek mellé további öt darab 14 cm-es szélgép helyezhető, felülre, alulra és az oldallapra. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és két darab 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

A termék 440 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, az adattárolóknak fenntartott fiókok kiszerelése esetén, emellett a maximum 180 mm magas processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, továbbá a belső kábelezés és a vízhűtők csövei is igényesen elvezethetők a tervezők által kialakított réseken keresztül.


[+]

A Fractal Design Define R5 forgalmazása már megkezdődött. Az ablakos kivitelért 115, míg a normál verzióiért 105 eurót kell fizetni a kiválasztott színtől függetlenül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés