Szaporodnak a pletykák az Apple tabletről

Hirdetés

Joseph Menn, a Financial Times tudósítója szerint az Apple az ünnepi szezonra egy tablet számítógéppel készül, mely állítólag forradalmasítja az iparágat. A kiszivárgott információk szerint az almások terméke egy 10 hüvelyk körüli érintőképernyős kijelzővel rendelkezik majd, és speciálisan kialakított operációs rendszert fog kapni.


A kép illusztráció

A termék képes lesz az internetre csatlakozni, így az Apple online szolgáltatásai is könnyen elérhetőek lesznek. Ez természetesen felkeltette a digitális filmek és könyvek terjesztésével foglalkozó cégek figyelmét, és a digitális zenék forgalmazását lehetővé tevő iTunes sikeréből kiindulva akár egy komoly tartalomszolgáltatási rendszer is kialakítható egy esetleges tablet számítógéphez. A könyvkiadók már alkalmaznak hasonló szolgáltatást az olyan könyvolvasók esetében, mint a nemrég bemutatott Amazon Kindle DX, és a visszajelzések alapján a digitális vásárlási modell rendkívül sikeres.

A pletykált Apple tablet árát 600 és 1000 dollár közé teszik az elemzők, így gyakorlatilag az iPod és a Macbook közötti árrésbe pozicionálják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés