Kifehéredik a Cowon S9

A Cowon Systems új termékkel frissíti médialejátszói kínálatát, a fekete színbe burkolózó, krómozott S9 modell egy fehérre festett, matt változattal egészül ki. A Cowon S9 képességeiről már beszámoltunk, és mivel a belső tartalom nem változott, a Ceramic White verzió is tetszene nekünk.

Az 57 x 106 x 13 mm méretű lejátszó a beépített akkumulátorral együtt 77 grammos tömeggel rendelkezik, az AMOLED technológiára épülő, 3,3 hüvelykes, érintőképernyős megjelenítő pedig 480x272 pixeles felbontást használ 16 millió szín megjelenítése mellett. Az USB 2.0 interfészre csatlakoztatható médialejátszó az MPEG1 Layer 1/2/3, a WMA, a FLAC, az OGG Vorbis és az APE audio-, valamint az Xvid SP/ASP és a WMV9 SP/MP videokodekeket támogatja. Ennek megfelelően az AVI és a WMV videofájlok mellett az MP3, a WMA, a FLAC, az OGG, a WAV és az APE audioformátumokat képes lejátszani. Ezenkívül a termék megjeleníti a JPG, a GIF, a PNG képeket, illetve a TXT kiterjesztésű szövegfájlokat.

A Bluetooth 2.0 + EDR szabvány támogatása mellett a Cowon S9 tévékimenetet is kapott, ennek köszönhetően a videofájlok nagyobb képernyő használatával is megtekinthetők. A készülék a beépített mikrofon segítségével diktafonként is működik, és az FM rádióvevő sem hiányzik a funkciói közül.

A beépített litium-polimer akkumulátor zenelejátszás mellett akár 40 óráig is bírhatja, ám videolejátszás esetén ez az időtartam 8 órára redukálódik. A Cowon S9 belső memóriája 8 vagy 16 GB lehet. A gyártó a Ceramic White modell forgalmazását egyelőre csak Koreában kezdte meg, de még a nyár folyamán elérhető lesz az európai piacon is. Az ajánlott fogyasztói ár megegyezik majd a fekete színű testvér árcédulájával, azaz a 8 GB-os verzió 63 ezer, a 16 GB-os változat pedig 73 ezer forintért vásárolható majd meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Cowon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés