Ingyenes szolgáltatással lesznek sokoldalúbbak az Epson projektorok

A Professional Projector Tool távoli vezérlést, és több vetítő összehangolt működtetését teszi lehetővé, egyszerűen, költségek nélkül.

Az Epson az amszterdami Integrated Systems Europe, azaz röviden ISE 2018 eseményen lebbentette fel a fátylat egy új, ingyenes szolgáltatásáról, amelynek alkalmazásával állításuk szerint még könnyebben és sokoldalúbban használhatóak a vetítőik. A vállalat weboldaláról elérhető Professional Projector Tool többek között leegyszerűsíti a több projektorból álló rendszerek telepítését, és számos extra funkciót kínál.

Az Epson Professional Projector Tool többek között egyszerűbbé teszi a több projektorból álló rendszerek kiépítését.
Az Epson Professional Projector Tool többek között egyszerűbbé teszi a több projektorból álló rendszerek kiépítését. [+]

A rendszer módot ad egyetlen hibátlan kép kivetítésére egyszerre több projektorral az edge blending funkció alkalmazásával. Lehetővé teszi, hogy a felhasználó az objektív fókuszát és pozícióját távolról szabályozza és a projektor(ok) alapvető funkcióit kezelje – például a ki- és bekapcsolást vagy tesztkép megjelenítését. Pontos képtorzítást garantál ívelt és derékszögű felületre történő vetítésnél a geometriai korrekciós funkció alkalmazásával. Biztosítja a képek közötti színárnyalatok különbségének csökkentését a színegyeztetés funkció alkalmazásával, illetve több projektor valós idejű geometriai és színbeállítását, méghozzá gyorsan és egyszerűen.

A szoftver kompatibilis a már meglévő fix telepítésű lézerprojektorokkal, beleértve a következőket: EB-L25000U, EB-L1500U és EB-L1700U, valamint kompatibilis lesz az érkező EB-L20000U és EB-L12000Q  modellekkel is. A grafikus kezelőfelület kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek az egyszerűségre, és hogy használatát bárki hamar elsajátíthassa. A felhasználó ennek köszönhetően az egyes projektorokat húzással (drag-and-drop módszerrel) kezelheti a képelrendezés módosításához, így a kezelő számára rögtön látható és beállítható lesz a rendszer.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés