Hirdetés

Előrendelhető a Lian Li O11D Mini

Ezúttal nem méretben felfelé, hanem lefelé bővítették a Lian Li rengeteg tagot számláló O11 szériáját.

Legutóbb az XL verzió bemutatásakor emlegettük a Lian Li O11 Dynamic sorozatát, most pedig lehullott a lepel a legkisebb variánsról is, amely egyszerűen csak O11D Mini névre hallgat. A 420 x 269,5 x 380 milliméteres kiterjedéssel rendelkező gépház kialakítását tekintve hasonlít a széria többi tagjához, ám érdekessége, hogy ha nem ATX, hanem annál kisebb alaplapot szerelünk a belterébe, az extra hátsó lemezek segítségével csökkenthetjük a PCI Express bővítőkártya slotok számát, ezzel lejjebb tolva az alaplapot és több helyet biztosítva a ház felső részében a vastagabb radiátorok számára.


[+]

Az O11D Minit egyébként egyértelműen vízhűtéses rendszerekhez tervezte a gyártó, ezt a rengeteg radiátorhely (fent és lent 360 mm, oldalt 280 mm jelenti a limitet) mellett a különböző kialakítású pumpafelfogatók is remekül jelzik. Ennek ellenére természetesen a házat ventilátorok fogadására is felkészítették, ideális esetben egyszerre akár kilenc légkavaró is helyet foglalhat a beltérben.


[+]

Az O11D szériához hűen még a Mini jelölés ellenére is rengeteg hely áll rendelkezésünkre az üveggel és alumíniummal borított ház belsejében, processzorhűtőből például a 170 milliméteres darabok is támogatottak, míg a VGA hosszát illetően 395 mm a felső határ, utóbbit ráadásul egy külön megvásárolható kit segítségével akár állítva is beszerelhetünk. Adattárolók szempontjából már nincs ennyi lehetőségünk, mindössze két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtó számára találunk helyet, de véleményünk szerint ennek még egy, az átlagnál több tartalmat előállító számítógép esetében is elégnek kell lennie az NVMe megoldások korában. Az SFX és SFX-L tápegységeket fogadó gépház I/O panelje az eszköz tetején keresendő, itt a bekapcsológomb mellett egy-egy jack és USB 3.1 Type-C, illetve két USB 3.0 Type-A csatlakozót találunk.

A fekete és fehér színekben elérhető Lian Li O11 Dynamic Mini az Egyesült Királyságban 90 fontért rendelhető elő, a szállítás megkezdésének ideje azonban egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés