Hirdetés

Moduláris dizájnt kapott a Lian Li prémium nagytornya

Kétféle stílus és háromfajta kiépítés áll az Odyssey X tulajok rendelkezésére, így mondhatni három házat kapnak...háromnak az áráért.

A leginkább jóféle házairól elhíresült Lian Li egy igen masszív, prémium kategóriás nagytornyot mutatott be, ami az Odyssey X nevet kapta, és amelynek dizájnját Der8auer, az ismert német tuningmester véleményezte. A 8 bővítőhelyes, Mini-ITX, microATX, ATX, E-ATX és EEB formátumú alaplapok fogadására felkészített kalyiba egyik oldalán zsanéros, 4 mm vastagságú (és lesötétített) edzett üveglapokat hord és érdekessége, hogy többféle módon össze lehet rakni, mivel moduláris vázat kapott.


[+]

Az újdonság Dynamic módban kerül elő a dobozából, amiben amúgy minden megtalálható ahhoz, hogy a kéményhatásból profitáló, elforgatott Dynamic-R kiépítésre vagy a teljesen eltérő orientációjú, jobb szellőzést ígérő Performance kivitelre váltsunk. Ezt a transformerses zöngét úgy pendíti meg a gyártó, hogy a ház alkatrészeit többfunkciósra tervezte, és az alaplapi tálca, a front, a tető és az alsó rész egymással felcserélhető.


[+]

Például a Dynamic mód homokfúvott, eloxált alumíniumból készült előlapi panelei Performance módban felülre költöznek, de meg is forgathatók, hogy a légrés vagy középre vagy az elem szélére vándoroljon, s ezzel nem csupán a külcsín változik meg, hanem a légáramlatok iránya is.

Balról jobbra: Performance, Dynamic és Dynamic-R (Rotate) mód
Balról jobbra: Performance, Dynamic és Dynamic-R (Rotate) mód [+]

A processzorhűtők 170 mm-es magasságig, a videokártyák és tápegységek 423, illetve 280 mm-es hosszig támogatottak, míg háttértárolókból legfeljebb három 2,5 vagy három 3,5 hüvelykes megoldást applikálhatunk be a panorámás belsőbe.


[+]

Attól függően, hogy miképp építjük meg a tajvani multi üdvöskéjét, 7 vagy 9 ventilátort, netán két radiátort tudunk munkára fogni, ráadásul az utóbbiak esetén 480/420 mm-es opciónk is akad. Az I/O szigeten egy USB 3.1 Type-C csatlakozó is feltűnik a két USB 3.0 port és az audio jackek társaságában.


[+]

Az 1 éves garanciával érkező, feketében és fehérben egyaránt választható monstum már előrendelhető státuszban van, de az 500 dolláros árcédulát megpillantva nem árthat, ha megkapaszkodunk valamiben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés