Hirdetés

Még nagyobb lett az egyébként sem kicsi O11 Dymanic

A Lian Li óriásháza még több adattárolót és még nagyobb alaplapot képes fogadni, a gazdagabb hűtési lehetőségekről nem is beszélve.

Hirdetés

A Lian Li már bebizonyította, hogy szeret egy termékből utólag több verziót készíteni, az O11 Dynamic házból például létezik Razer logóval ellátott variáns is. Most egy újabb variánssal bővült a paletta, ugyanis bemutatkozott az O11 Dynamic XL, mely a nevéből is sejthető módon még nagyobb lett, mint az eredeti modell.


[+]

Az új, továbbfejlesztett O11 513 x 471 x 285 milliméteres dimenziókkal büszkélkedhet, ez a méret pedig lehetővé teszi akár E-ATX-nál nagyobb, EBB formátumú alaplapok beszerelését is. A fekete és fehér színekben elérhető ház alumínium burkolatát elöl és – szemből nézve – bal oldalt is edzett üveg töri meg, így rálátást biztosítva a beltérre. A vázról szinte minden elem leszerelhető, ráadásul még a hátlap esetében is gondoltak arra, hogy ehhez ne kelljen csavarhúzót ragadnunk. Az alaplapba összesen 8 bővítőkártyát helyezhetünk (egy külön beszerezhető tartozék segítségével akár vertikális állásban is), amelyek hossza maximum 446 mm lehet, a processzorhűtő magasságát pedig 167 milliméterben limitálták.


[+]

Adattárolóknak fenntartott helyből nem szűkölködik az újdonság. Az összesen 6 darab 2,5 hüvelykes meghajtó számára kialakított rögzítési pontokról sem mondhatjuk, hogy kevés lenne, ezenkívül pedig még négy 3,5 hüvelykes darabnak is jutott hely a ház hátulján, amelyek ráadásul hot swap fiókok, vagyis a gép bekapcsolt állapotában is ki-be pakolhatók.


[+]

A rendszert három irányból tudjuk megkínálni friss levegővel, hátul egy, felül és alul pedig három 120 milliméteres ventilátor közreműködésével, de utóbbi két oldalon két-két 140 milliméteres példány alkalmazására is lehetőségünk van. Radiátorból legfeljebb 360 milliméter hosszú darabokat használhatunk fent, lent, illetve az alaplaptálcára rögzítve.


[+]

Az I/O panel az előlap alumíniumból készült felén található, itt sorakozik a négy darab USB 3.0, az egyetlen USB 3.1 Type-C és a dupla jack csatlakozó, valamint ide került az előlap mögé beépített, ASUS Aura Sync szolgáltatással kompatibilis RGB szalag vezérlőgombja is.

A Lian Li O11 Dynamic XL már rendelhető, vételára 200 dollár.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés