Hirdetés

A Lian Li kimaxolta a PC Master Race fogalmát

A kínai gyártó a PCMR csapatával együttműködve még az RGB-nél is menőbb megoldással tette látványossá legújabb O11D modelljét.

Hirdetés

A Lian Li méltán sikeres O11 házának alapjaira épülő modellekből lassan tényleg Dunát lehet rekeszteni, létezik belőle Air és Dynamic XL verzió is, de a Razer vagy a ROG brandek szerelmesei is találhatnak maguknak saját kiadást. A kínaiak most egy újabb modellel jelentkeztek, melyhez az alapot az O11 Dynamic adta, ezúttal pedig a PC Master Race közösség vezetőivel működtek együtt, az eredmény pedig finoman szólva is figyelemfelkeltő lett.


[+]

A Lian Li x PCMR O11 Dynamic Space Grey Special Edition specifikációit tekintve megegyezik az alapmodellel, a külső borítást azonban tükörsimára polírozták, ami a szintén reflektív üveglapokkal kombinálva talán még látványosabb összhatást kelt, mintha az egészet telerakták volna RGB fényekkel.


[+]

Persze utóbbi műveletet mi is elvégezhetjük, a világító komponensekkel megpakolt beltér pedig csak tovább fokozhatja a ház feltűnőségét, de abban már most biztosak vagyunk, hogy a fények nélkül sem fogunk egykönnyen megfeledkezni új szerzeményünkről, hiszen valószínűleg naponta kapcsolatba kerülünk majd vele az átlagos házakhoz képest gyakrabban esedékes portörlések alkalmával.

Lian Li O11 Dynamic PCMR Edition
Fizikai méretek 446 x 272 x 445 mm (MA x SZ x MÉ)
Szín fényes fekete
Anyaga 1 mm vastag SECC acél, műanyag, üveg, alumínium
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX, E-ATX
Bővítőhelyek száma 8
Háttértárolók száma 4 db 2,5"
2 db 3,5"
Beépíthető ventilátorok alul: 3 x 120 mm
felül: 3 x 120/2 x 140 mm
oldalt: 3 x 120 mm
Beépített ventilátorok -
Beépíthető radiátorok

120 x 360 mm

120 x 240 mm

140 x 280 mm

CPU-hűtő max. magassága 155 mm
VGA max. hosszúsága 420 mm
Porszűrők igen (felül, alul, oldalt)
I/O panel csatlakozók

1 x USB 3.1 Type-C
2 x USB 3.0
2 x 3,5 mm jack

LED gomb


A különleges ház limitált darabszámban készül, mindössze 2000 darabot gyártanak belőle, így aki be szeretne szerezni egy saját példányt, annak nem árt igyekeznie a rendeléssel, ugyanis a mindössze 160 dolláros árcédulát figyelembe véve bizonyára hamar elfogynak majd a készletek.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés