Hirdetés

Második generációs disztropanel a Lian Li O11D-hez

Az első verzióhoz képest a legfontosabb újdonság a nagy teljesítményű DDC pumpa használata lesz.

Az általunk Mini méretben tesztelt Lian Li O11D számítógépházakat a vízhűtésben gondolkodók számára tervezték, és ez abban is megnyilvánul, hogy többféle disztropanelt is vásárolhatunk hozzájuk. A kínálatban természetesen az EKWB termékei is megtalálhatók, az első ilyen megoldásról már több, mint két éve adtunk hírt.

Most ebből készült egy újabb, második generációsnak hívott modell, mely 267 eurós áron akár elő is rendelhető a gyártó weboldalán keresztül a Lian Li O11D, O11D XL és O11D Evo házakhoz. Az újdonság elsősorban teljesítményében szárnyalja túl a korábbi változatot, az abban alkalmazott SPC pumpa helyett ugyanis itt egy 4.2 DDC példány dolgozik a folyadék keringtetésén. Ez 5,2 méteres vízoszlopnak megfelelő statikus nyomás vagy 1000 l/óra térfogatáram biztosítására képes, energiaellátását pedig SATA konnektoron át igényli (fordulatszáma PWM-es csatlakozón keresztül szabályozható).

Az EK-Matrix7 szabványnak megfelelő kiosztású, tehát a többi Matrix7-es modullal könnyen, a csövezés csavargatása, hajlítgatása nélküli összeköthető csatlakozóhelyek szokás szerint G1/4-es menettel ellátott csőcsatlakozókat tudnak fogadni. Az akrilból készült, átlátszó burkolat nemcsak a folyadékra kínál betekintést, de a címezhető D-RGB világítás fényeinek eloszlatását is segíti. Ez utóbbi az ASRock Polychrome, MSI Mystic Light, ASUS Aura Sync és Gigabyte RGB Fusion rendszereivel is kompatibilis.

Előzmények

Hirdetés